Почивка с дете

готови за изненадите
Почивка с дете

Какво да вземете със себе си при почивка с дете, за да сте готови за всякакви изненади?

Почивката с деца си е истинско приключение с много вълнения, радости и притеснения всеки ден. Вероятно всеки път преди тръгване правите големи списъци на нещата, които задължително трябва да вземете със себе си, но ние ще ви подсетим за още някои, които може да сте пропуснали в суматохата.

Средства за защита от насекоми

Важни са и двете групи продукти – репеленти за защита и пропъждане на насекомите и формули за успокояване на кожата след ухапване.  Може би още не сте пробвали ултразвуковите уреди за отблъскване на кърлежи. Те са безвредни дори за новородените. Прикрепват се към количката, дрешките, раничката. Набавете си и практична карта за премахването на кърлежи. С нея без никакъв риск изваждате запилото се насекомо. Предлагаме ви сухи аерозоли и натурални спрейове, рол-они за бебета и цяла серия за бебета и деца на Chicco за защита от насекоми и грижа след ухапването.

При сърбежи и обриви от различен произход

„Алергозан“, маз, облекчава сърбежа след ухапване от насекоми, обриви, контактен и локален дерматит.

„Зиртек“, филмирани таблетки, е противоалергично средство за деца над 6 години и възрастни при алергични ринити и уртикарии.

„Фенистил гел“ е локално успокояващо средство при ухапване от насекоми, сърбеж и уртикария, при леки слънчеви изгаряния.

Медикаменти и хранителни добавки за първа помощ

Срещу прилошаване при пътуване

Първият ни избор е хомеопатичният продукт Кокулин“ на Boiron. Ефективен е при малки и големи, при морска и въздушна болест, при пътуване с кола. Специално за деца и бременни ви препоръчваме близалки за пътуване с цитрусов вкус LOLLITRAVEL.

Против гадене и повръщане от всякакъв произход

Симптомите успокоява „Вомитусхил“ – формула от хомеопатията, съчетаваща шест растителни съставки.

При стомашен дискомфорт и диария

Те се случват често при пребиваване на ново място далече от дома. Подгответе се добре за тях. Ако още нямате любима формула, избере си от нашите предложения:

При рани и охлузвания

„Спрей пластирът“ на Hansaplast се превръща в прозрачна, гъвкава превръзка, която позволява на нараненото място да диша и пази раната от бактерии.

Детски хипоалергенни пластири Urgo Animal Tattooизползвайте ги за защита на повърхностни рани. Те са водоустойчиви, не дразнят кожата и не залепват върху раната. При отстраняването им не боли. Приличат на татуировки и са за деца над 3 години.

ЦиКатридина спрей с хиалуронова киселина“ подкрепя заздравяването и възстановяването на рани с различна дълбочина – хирургични интервенции, изгаряне, подсичане. Пази от формиране на трайни белези.

Хомеоплазмин“, маз е за повърхностни кожни увреждания като охлузвания, напуквания, подсичане и леки изгаряния, дерматити.

Почивка с дете

Козметика за пътуване и почивка

Слънцезащитни продукти

Те са задължителни за лятото – особено за плажа. Изберете формула за тяло и за лице според типа на кожата и моментното ѝ състояние. Подберете внимателно слънцезащитата за децата. Не пропускайте и продуктите за успокояване на кожата след излагане на слънце.

Удобни опаковки козметика

Това са комплекти, несесери, малки опаковки от различни продукти, които са лесни за пренасяне и съхраняване при пътуване и ви осигуряват комфорта, на които сте свикнали, без да изискват много място.

Може би ще ви хареса идеята в тоалетната ви чанта да се намира пакет влажни кърпи със сребро за почистване на бебето, малкото дете и всяка чувствителна кожа.

Твърдите шампоани също са по-лесни за пренос и съхранение от конвенционалните без да им отстъпват по-нищо.

Разгледайте предложенията ни. При въпроси се свържете с нас! Очакваме ви!

 

 

 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top