Поток от подаръци по случай петия ни рожден ден

- виж още

Вече станахме на 5 години!

Щастливи сме да споделим с вас рождения си ден и да празнуваме заедно цели 5 дни в началото на декември. Подготвили сме ви наистина огромно количество подаръци. Вижте:

  1. От 1 до 5 декември всеки, пазарувал в дрогериите или от онлайн магазина, ще получи подарък-изненада*.
  2. В същия период ще се разиграва и ежедневна томбола с 5 подаръка. Можете да участвате в нея, ако направите поръчка в онлайн магазина или на място пазарувате в дрогериите. Нужно е да напишете на гърба на получената от нас касова бележка: име, фамилия и телефон за връзка.
  3. За най-малките ни клиенти са предвидени специални подаръци.
  4. Всички артикули ще са с 5% отстъпка, отделно от обичайните ни промоции и отстъпки – 10, 15, 20%, 25%, 30%.
  5. Готвим ви и Facebook игра с още подаръци. Така, че ако не ни следите в социалната мрежа, време е. Намерете ни на: (https://www.facebook.com/drugstores.BeFit)

Пазарувате от нас редовно? Значи знаете колко вярваме, че са нужни няколко минути на ден специално внимание, за да се чувствате здрави, красиви и усмихнати. Убедили сте се, че ви предлагаме не просто кремове, масла и здравословни храни, а изцяло ново отношение към вашето здраве и красота.

5 години Би Фит

За пръв път попадете на нашия сайт? Радваме се да ви посрещнем, присъединете се към празненството.

Ние сме верига дрогерии „Би Фит”. Предлагаме био продуктихрани и козметика, супер храни, бебешки стоки, здравословни и санитарни продукти, гримове, етерични масла и хомеопатия, био почистващи препарати и всичко, всичко, свързано с повишаването на качеството на живот.

Можете да ни посетите лично в магазините ни на ул. „Шипченски проход” 18, в търговски център GALAXY или на бул. „Йерусалим” 6 в Младост 1.

Далече ви е? Тогава поръчвайте от нашия електронен магазин: www.befit.bg.

Защо да пазарувате от „Би Фит”?

Причините са няколко:

  • ако дойде на място, ще ви посрещнем с усмивка, ще ви консултираме относно всеки продукт, към който проявите интерес и ще превърнем купуването на козметика и био продукти в съвсем ново преживяване за вас.
  • В нашия онлайн магазин можете да видите продуктите, снимани от всички страни и да се консултирате с онлайн списанието ни какво ще е най-подходящо за вас. Наличността на продуктите е реална, а търсенето може да става дори по баркод.

Ставаме на 5 години и нямаме търпение да споделим нашия петдневен празник с вас! Посетете ни, ще ви хареса.

Общите условия за томболата на дрогерии Би Фит можете да видите тук.

 * Торбичка с различни мини и реални продукти
Подаръците важат до изчерпване на количеството. 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top