Подложки против изпотяване

- виж още

Не за първи път публикуваме статия за това как да се справим с изпотяването. Този път обаче ще се фокусираме не върху прекомерното потене и начините за намаляването му, а върху естетическата страна на проблема.

Независимо от пола, когато човек се поти прекомерно, влагата избива по  дрехите. Мокрите петна под мишниците са неприятна гледка за околните. А и ако ви се е случвало да се разхождате с такива, сигурно си спомняте две основни неприятни усещания: усещане за мокрота и неудобството от мисълта, че всички ви гледат точно в подмишниците.

Някои стикове против изпотяване предлагат ефективно решение на проблема.

Може да пробвате също да слагата пудра на подмишниците си. Това – ако не се потите наистина много – ще даде резултат. Повишеният риск от запушване на потните жлези обаче си остава за вас.

Подложки против изпотяване са ефективното решение, което можем да ви предложим. Това са тънки, лепящи се за вътрешната част на блузата ви, ленти. Направени са от естествена материя и позволяват на кожата да диша. С тях няма риск от запушване на потните жлези.

Горният им слой абсорбира влагата, така че неприятното усещане за мокрота ще изчезне.

В подложките има и алое вера, което пък успокоява кожата ви и ви пази от раздразвания, зачервявания и обриви.

Подложките против изпотяване на подтискат потенето. Те просто поемат влагата, вие се чувствате сухи, а по дрехите ви няма никакви следи.

Употребата им е много лесна. Обръщате блузата си наобратно. Махате предпазната лента на подложката и я залепвате за плата. Тясната й част се слага откъм ръкава. Притискате добре, след това обръщате блузате, обличате я и забравяте за проблема. А също и за това, че носите подложка против изпотяване.

Не забравяйте, че това е решение, което засяга само естетическата страна на проблема. Прекомерното изпотяване може да е симптом за нещо по-сериозно. Затова е добре да отидете на лекар.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top