Няколко идеи за коледни подаръци

- вижте ги

Празниците чукат на вратата, а вие още нямате подаръци? Не искате просто да купите нещо за отбиване на номера, но нямате време за обиколки в пренаселените магазини? Можем да ви помогнем както с готови подаръчни комплекти, така и с идеи, как сами да композирате подарък за всеки от близките си.

Подаръчни комплекти

В декемврийската промоционална брошура на befit.bg на добри цени ви предлагаме козметични комплекти на заслужаващи доверие марки. Те включват

  • бяла и декоративна козметика,
  • продукти за хигиенни грижи,
  • мъжки и дамски парфюми, тоалетни и парфюмни води, дезодоранти.

Между тях ще намерите подходящия подарък за бебето на приятелите си, за порасналата ви дъщеричка, за буйния тинейджър вкъщи и за половинката си.

Идеи за индивидуални подаръци

Ако предпочитате сами да комплектувате подаръците си, ще ви отнеме малко повече време да разгледате и обмислите подходящите съчетания.

 instagram

  • Напълнете с лакомства красива метална кутия за сладки, изрисувана с коледни мотиви. Когато вкусотиите свършат, кутията ще се окаже добро скривалище за различни сантиментални дреболии или ще я напълнят с домашни курабии.
  • Знак за внимание е ефектно опакования шоколад с етерични масла. Добавете към него чай за лека нощ. Полезно, приятно, и много вкусно!
  • Свещи с аромат на ванилия и горски плодове в стилни червени и бели свещници; червено-бяла топка за елхата; балсам за устни и крем за ръце – отново в червено-бели опаковки с коледни мотиви – всички със знака на  Yves Rosher. И заедно и поотделно те са перфектни за подарък в коледната нощ.

За всекиго по нещо

В празничните дни вниманието ви очакват много хора. Важното в повечето случаи дори не е какъв е подаръкът, а че сте се сетили за тях. Погледнете в брошурата ни:

Брошура Декември

Предлагаме ви на промоционални цени биокозметика и биопарфюми с етерични масла, натурална козметика, червила и спирали, бои за коса и стилизиращи продукти, продукти и аксесоари за бръснене, средства за ароматерапия и ароматизиране на дома, дървени масажори. На аксесоарите за красота – гребени, диадеми, четки за коса, шноли и фиби ще се зарадва всяка дама – независимо от възрастта ѝ.

Коледните подаръци не са доказване на финансови възможности. Те са доказателство за отношение и ангажираност. Знак са, че мислите за някого, че ви е грижа. Позволете ни да ви помогнем, защото и нас ни е грижа!

Весели празници!

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top