Няколко довода „за” българската козметика

На тоалетката ви има внушителен брой шишенца...

На тоалетката ви има внушителен брой шишенца, тубички и кутийки. Всички те са важни за вашето самочувствие и ви помагат да се грижите за себе си. Избирани са внимателно, защото вие заслужавате най-доброто. Но кое е най-доброто?

Най-добрата козметика е ефективната. Тази, от която можете да видите резултатите след определен период от време. Тя мирише хубаво, нанася се лесно, хидратира кожата и я подхранва, кара ви да се чувствате свежа и млада. Разбира се трябва да подберете такава серия и марка продукти, които да отговарят на специфичните нужди на вашата кожа.

Пробвали ли сте българска козметика? Знаем, че притегателната сила на най-реномираните чужди марки е огромна и че част от ефекта, който те постигат е чисто психологически, но ако не сте ползвали български продукти, опитайте.

Предлагат се серии за лице и тяло без парабени и оцветители.

Залага се изключително много на естествените съставки.

Произвеждат се парфюмни серии без алергени.

Никъде другаде няма да намерите козметика с розово масло.

В повечето от българските козметични продукти се използват екстракти от грозде, смокини, тиква и други плодове, зеленчуци и билки, които са типични за нашите географски ширини. Според последни изследвания като цяло консумирането на местни продукти от растителен и животински характер е много по-здравословно за човека. Организмът ни е свикнал и най-лесно усвоява от тях ценните вещества, които са му необходими. Този извод спокойно може да се отнесе към местната козметика и нейната по-висока степен на ефективност.

Външният вид на предлаганите стоки също се промени с времето. Сега кремовете, лосионите, тоникът за лице – всичко е в удобни и красиви опаковки.

Цената е ниска в сравнение с тази на вносните продукти. Това може би ще ви стресира в началото. Човек винаги се съмнява в качеството на по-евтините стоки и е убеден, че скъпото е най-доброто. Има много причини за по-високата или по-ниска цена и те не винаги са в качеството.

Когато един продукт е по-скъп, той се продава по-трудно. Залежава, изтича срокът му на годност. Вероятността да си купите скъп крем на Vichy със съмнителен вид и ефект е доста голяма.

Българската козметика ви дава възможност да експериментирате повече и по-безболезнено за портфейла ви, докато намерите най-подходящата за вас серия.

Козметичната индустрия в България се развива все повече и повече. Има няколко фирми, които стоят стабилно на пазара години наред и непрекъснато експериментират и подобряват своите продукти.

Дайте шанс на тях и осигурете по-добра грижа за своята кожа. Опитайте.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top