Нужен ли ни е бебефон?

Не е възможно да сте постоянно около бебето и непрекъснато да го наблюдавате.Особено ако се грижите...

Все още много майки смятат, че поне в началото, няма да им е нужен бебефон. Други твърдят, че дори и след като бебето поотрасне могат да се справят без него.

Истина е, че бебефонът може да не влезе в списъка ви с неща от първа необходимост, но ползите, които ще ви донесе, не са за пренебрегване.

Постоянен контрол над детето.

Не е възможно да сте постоянно около бебето и непрекъснато да го наблюдавате. Особено ако се грижите сама за него през деня. С бебефона можете спокойно да вършите домакинска работа, докато детето ви спи или се забавлява в съседната стая. Чувате всичко и ако доловите необичаен шум, можете веднага да го проверите. Налага се да отидете до магазина или до съседите и няма никой в друг в къщи? Някои бебефони имат широк обхват и докато бебето спи, спокойно можете да го вземете и да излезете.

Спокойствие и самостоятелност за бебето.

Вярно е, че бебето има нужда от майка си постоянно. Но също така е вярно, че когато се забавлява само или спи, не е необходимо да влизате в стаята през пет минути, да го отвличате от играта или да тревожите съня му, шумолейки наоколо. Благодарение на бебефона можете да му осигурите спокойствие и да започнете отрано да го учите на самостоятелност.

Малка почивка за вас.

Детето е най-голямото ви богатство и вие сте невероятно щастлива, че го има, но от раждането му нямате и пет минути за себе си. Така трупате умора и напрежение, които в един момент се изливат върху останалите членове на семейството, а това не е необходимо.

Ако имате гости, забавлявайте се заедно с тях, като разбира се, бебефонът ви е под ръка и знаете точно какво става в съседната стая.

Уединете се и си починете. Отпуснете се. Ще чуете и най-малкия шум в детската.

Контрол на дишането – като допълнителна опция

Интерес заслужават бебефоните на AngelCare – уникални по своята възможност за следене на дишането на бебето, докато спи. Повечето родители системно се будят през първата година от живота на бебето, за да се убедят, че то е добре. Това безпокойство или стрес е неизменна част от непрекъснатия денонощен надзор в ежедневието на родителите. Разрешението Ви предлагат апаратите AngelCare, които облекчават натоварването на родителите и им предлагат възможност за спокойна почивка.

На пазара има все повече бебефони – с камера, със звукови и светлинни сигнали, без светлинни сигнали. Преценете дали наистина ви е необходима камера. Най-важни са обхвата и наличието на повече от един канал, за да се избягват и свеждат до минимум смущенията.

Не пренебрегвайте бебефона, той не е глезотия, а начин да направите ежедневието си по-лесно.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top