Нова марка в дрогерии Be Fit

Bell HYPOAllergenic - за чувствителни очи

Свръхчувствителната кожата вече не е причина да се откажете от грима.

Разгледайте новата серия Bell HYPOAllergenic – изключително достъпна хипоалергенна козметика.

Bell разработи специална серия продукти, които да посрещат нуждите на хората, склонни към алергии и раздразнения – Bell HYPOAllergenic с високачествени съставки и нежни формули. Продуктите Bell HYPOAllergenic не само подчерват естествената красота на всяка дама, но са и с отлична кожна поносимост.

Козметика Bell HYPOAllergenic е предназначена за хора с чувствителни очи, носещи очила или контактни лещи и за всички склонни към алергични реакции, възпаления и раздразнения.  Не съдържат потенциалните алергени, които са чести причинители на лющене, изсушаване, сърбеж, раздразнение, зачервяване и очни възпаления. Това е и причината линията Bell HYPOAllergenic да е изключително подходяща за хора с чувствителна и склонна към алергии кожа. Всички продукти са с дерматологично доказана кожна поносимост, а тези които се използват в областта около очите са изследвани и офталмологично. Тестовете са извършени от независим институт. Всички формули са изпробвани върху група от 40 души, които са характеризирани с атопична и особено чувствителна кожа. След нанасяне на козметика HYPOAllergenic, при никой от тях не е отчетена алергична реакция или раздразнение от нанесените продукти.

Козметичната линия гарантира отлична поносимост и модерен грим с широка цветова гама от нежни до смели ярки нюанси.

Подходяща са за всеки тип кожа, не само за чувствителна и алергична, перфектна и за прикриване на акне и комедони. Подходяща е и за хора, склонни към раздразнения, причинени от външни агресивни влияния.

Bell HYPOAllergenic – More than make-up.

Prezentacja programu PowerPoint

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top