Нестандартен подарък за двама

- за Свети Валентин

Свети Валентин наближава, а на вас не ви се иска да получите още едно плюшено сърце, което се чудите къде да приберете. Не ви е по вкуса и романтичната вечеря в претъпкан ресторант с още 20 – 30 влюбени двойки, които също празнуват. Предлагаме ви три варианта за подарък за двама – романтични, практични и оригинални. Освен това ще го използвате заедно – на свети Валентин или по което друго време ви хрумне. Какво по-хубаво?

Подаръчни комплекти от Bomb Cosmetics

Chocoholics, Hawaii Flower, Pink Heart – дори имената им са подходящи за подарък за деня на влюбените. Във всеки един от тях се съдържат луксозни козметични продукти за баня – бластър, ръчно правен сапун, масажно блокче, естествена гъба за баня.

В зависимост от съставките в бластъра, сапуна и масажното блокче, те ще ви подействат релаксиращо, романтично, възбуждащо. Можете да вземете заедно ароматна вана със соли. Добавете свещи и бутилка вино. Можете да се масажирате един друг с масажното блокче. Или просто да си бъбрите и да прекарате заедно мигове, много по-ценни от всички плюшени сърца и розови балони на света.

Пътен комплект за нея, пътен комплект за него

Дрогерии Be fit предлагат различни пътни комплекти козметика, плюс несесер. Започнете планирането на бъдещо пътешествие като си направите по един такъв практичен подарък. Можете дори да си изберете несесерите и козметиката двамата. Ако любимият ви не иска да ходи по магазините, разгледайте предложенията в онлайн магазина ни. Важното е, че ще прекарате време, правейки нещо заедно. Това е наистина най-големият подарък.

 Свети Валентин

 

Етерични масла

 

Прочетете статиите за етерични масла в нашето онлайн списание и разгледайте какво се предлага в дрогерията. Този подарък е сходен на препоръчаните по-горе подаръчни комплект от Bomb Cosmetics. Разликата е в това, че можете сами да си изберете няколко вида етерични масла и да си направите своя комбинация от аромати и въздействия.

Основното отново остават масажите, романтичната вана и времето, което прекарвате само двамата.

Разгледайте и другите ни козметични продукти. Ще намерите страхотни подаръци за нея и чудни подаръци за него, които ще ви помогнат да изглеждате по-добре и да се чувствате в отлична форма.

Прочетете още:

Етерични масла, подходящи за зимата

Етерични масла – афродизиаци 
Етерични масла – начини на приложени

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top