Нежна грижа за кожата през зимата

Био козметика Madara...

Студът е нещо твърде неприятно за кожата ни, тъй като през зимните месеци определено времето е по-студено и по-сухо, кожата ни има нужда от допълнителна помощ и защита. И колкото и да се навличаме, ръцете и лицето ни често са открити в минусовите температури, което създава неприятности – напукана, загрубяла и непривлекателна кожа.

Устните, ръцете и кожата на тялото ни са един от най-добрите показатели за този проблем. Тяхната кожа може да стане суха и чувствителна, ако не полагаме правилните грижи. Много често през този сезон, времето може да се промени бързо, и ние трябва да бъдем подготвени. За да осигури нужната грижа за кожата, през февруари MADARA ecocosmetics предлага специално за своите клиенти, в месечната промоционална кампания Цвете на месеца (Flower of the month) био козметични продукти за подхранване на устните, тялото и ръцете с натурални растителни витамини, антиоксиданти, минерали, биофлавоноиди и други биологично активни вещества.

През февруари с кампанията Цвете на месеца може да закупите с подарък от – 20 %:

* Регенериращ балсам за устни (15мл) – подхранва с натурални растителни витамини, антиоксиданти и минерали, предотвратява  процеса на стареене и стимулира клетъчния ръстеж. Създаден е да защити устните от суровата зима. Съдържа: Балтийска коприва, шипка, зародиш от ечемик.

* Омекотяващ балсам за устни (15мл) – омекотява устните, предпазва от дехидратиране и напукване, придава естествена красота на устните.  Предпазва  устните от дехидратиране и напукване. Съдържа: балтийски невен, лайка и морски зърнастец.

* Дълбоко хидратиращ крем за ръце (75мл) – дълбоко хидратира и омекотява сухите ръце и чупливи нокти. Създава защитна бариера, попива бързо и оставя усещане за копринено мека кожа и нежно докосване. Съдържа: Балтийска липа, дюля, магданоз, червена боровинка, невен, лайка.

* Подхранващ крем за суха и много суха кожа (150мл) – дълбоко хидратира и омекотява кожата, придава копринена мекота особено при сухите зони- лактите и ръцете, коленете и краката. Подхранва с натурални витамини, антиоксиданти, минерали, биофлавоноиди и други биологично  активни съставки. Съдържа: балтийски водорасли, живовляк, невен, лайка, морски зърнастец.

В следствие излагането на ниски температури навън, както и на сухия въздух в отопляемите помещения, кожата губи много повече влага отколкото дори през лятото. Вероятно сте чували твърдението, че човек не трябва да използва хидратиращи козметични продукти в студено време, тъй като кожата може да се охлажда и уврежда по-бързо, но е важно да знаем, че подхранването и хидратирането не могат да бъдат разделени, тъй като те са взаимно свързани процеси. Добрите хидратиращи продукти трябва да образуват защитна бариера срещу околната среда и нейните елементи, за да позволят подхранването и регенерирането на кожата, чрез активните съставки като витамини, антиоксиданти, растителни екстракти и др.

Висококачествените био козметични продукти на MADARA ecocosmetics осигуряват пълноценна грижа за кожата ни през всички сезони, но през ледено студените зимни дни можем да се доверим изцяло на MADARA.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top