Нежна био грижа за бебешката кожа

Специално за привържениците на био...

Специално за привържениците на био козметика, както и за редовните потребители на продуктите на „MADARA Eco cosmetics”, през 2011 г. латвийската компания ще организира промоции на определени козметични серии с 15% намаление от цената. Продуктите на МADARA са сертифицирани в съответствие с международния стандарт ECOCERT. Всички желаещи могат да се възползват от кампанията, която се нарича „Flower of the month“. Всеки месец дрогерии „Be Fit” ще бъдат любезен домакин на кампанията, като първата подобна инициатива е през февруари и ще бъде посветена на продуктите от бебешката серия „Ecobaby“ на MADARA.
Известен факт е, че кожата на бебето е нежна и чувствителна, а всеки един контакт със синтетични съставки съдържащи се в конвенционалната козметика, може да я увреди и нарани, което често е причина не само за дискомфорт у бебето, но и за много притеснения за родителите му. Био козметичните продукти на MADARA са една определено нежна грижа, както към бебето, така и към околната среда.

Серията „Ecobaby” e чудо на природата, също като Вашето дете! Активните съставки, използвани в производството на продуктите „Еcobaby”, се добиват от Балтийски цветя и билки, отглеждани в био ферми. Те са внимателно подбрани, така че чувствителната бебешка кожа да получи специфичната грижа, от която се нуждае. Продуктите нe съдържат парабени, SLS (Sodium laurel sulfate), пропилен гликол, минерални масла и други синтетични съставки оказващи неблагоприятен ефект върху организма.

Вие и Вашето бебе ще се насладите на естествения аромат на кремовете и маслата, който се придава от съдържащото се в тях био масло от слива, без да се налага да се използват парфюми или етерични масла. Продуктите успокояват бебето, действат противоалергично и противовъзпалително, тествани са дерматологично и са добре балансирани, за да осигурят най-добрата грижа за деликатната и чувствителна бебешка кожа – от самото раждане на детето до първите му стъпки в училище.

Серията MАDARA „Еcobaby” съдържа 5 продукта, които са най-нужни за ежедневната грижа за детето:

Нежен бебешки шампоан с Био екстракти от липов цвят, коприва, репей и овес

Нежен бебешки гел за баня с Био екстракти от невен, живовляк, овес и хмел

Бебешко масло с  Био екстракти от водорасли, и шипка

Защитен бебешки крем с  Био екстракти от ленено семе, шипки и живовлек

Крем против подсичане с Био екстракти от невен, бял равнец и коприва.

MАDARA „Еcobaby” е приказка за вашето дете, която започва с картинката на самата опаковка, но вие ще трябва да я довършите заедно, така че всяко къпане или намазване с кремче, да се превръща в жизнерадостно приключение.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top