Натурална козметика Faith in Nature

10% отстъпка от Faith in Nature...

До края на месец април може да се възползвате от 10% отстъпка на всички продукти на Faith in Nature. Може ги да намерите в нашите дрогерии.

Faith in Nature – Натурална козметика на достъпна цена

Една марка, започната преди 30 години от Ривка Роуз в домашни условия и превърнала се в една от най-успешно продаваните натурални марки във Великобритания.

–          Шампоани и балсами спечелили множество награди

–          Душ гелове, които ще Ви събудят

–          Пяни за вана с успокояващо действие

–          Ароматни ръчно направени сапуни

Знаете ли, че 89% от 10,500 съставки, използвани в продуктите за лична хигиена, не са тествани и одобрени като безопастни?

Научно доказано е, че нашето тяло абсорбира значителни количества от съставките на продуктите, каито използваме върху кожата и косата си. Въпреки това, една трета от всички продукти за лична хигиена съдържат една или повече канцерогенни съставки.

Традиционната козметика съдържа много различни химикали, но едни от най-опасните са групата на консервантите или така наречените парабени. Парабените са причинители на хормонални смущения, алергии и обриви, и са фактор за появата на канцерогенни заболявания. Въпреки това те са широко използвани, защото удължават трайността на продукта в пъти.

Трябва да обърнем внимание и на многото продукти, които всекидневневно използваме върху косата си, тъй като косата ни, също както кожата, изключително лесно абсорбира тези продукти. Наличието на петролни съставки, консерванти и изкуствени аромати нанася множество поражения върху нашето тяло. Sodium Lauryl Sulfate /SLS/ е синтетична съставка, използвана в измиващите продукти, заради свойството си да създава обилна пяна, но често причинява обриви, алергии, пърхот и уврежда скалпа.

Ние вярваме, че потребителите трябва да са информирани, за да направят най-добрия избор за тяхното здраве.

Натуралните продукти с органични съставки Faith in Nature не съдържат опасни за вашето здраве формули. Вашата кожа ще получи най-доброто от природните съставки, съхранени за Вас без парабени, консерванти, SLS, изкуствени аромати и оцветители.

Всички продукти на Faith in Nature са произведени във Великобритания и са изцяло натурални, безвредни за околната среда, не са тествани върху животни и притежават ароматерапевтични свойства.

Източник: Faith in Nature

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top