Натурален Билков дезодорант от Madara

От няколко години на козметичния пазар...

От няколко години на козметичния пазар освен познатите обикновени дезодоранти вече се предлагат и натурални дезодранти, съдържащи билкови екстракти и естествени аромати. Разликата между обикновените дезодоранти и натуралните се крие в техните съставки, особено по отношение на антиперспирантите.

Основното активно вещество на обикновените антиперспиранти / дезодоранти е алуминиевия хлорхидрат, който блокира потните жлези. Съществуват хипотези, че това вещество увеличава риска от болестта на Алцхаймер, рак на гърдата и често води до алергични реакции. Други типични съставки са множество синтетични аромати, които също съдържат вредни вещества.

Натуралните дезодоранти от своя страна съдържат различни антибактериални вещества като растителни екстракти, минерали, етерични масла и аромати от етерични масла, които намаляват размножаването на микроби. Антибактериалните вещества не блокират потните жлези, но премахват неприятната миризма, а това е един много добър начин да се запази свежестта и да се осигури необходимото самочувствие. От съставките важно място заема калиевия сулфат, който е естествен минерален кристал със силен антибактериален ефект. Той съдържа също и алуминий, но основната разлика в сравнение с други съединения е, че неговата кристална молекула е по-голяма и не може да проникне в кожата. По този начин не блокира процесите на изпотяване, а функционално изпълнява своите задачи без негативни последствия.

В тази връзка имаме удоволствието да Ви представим Натуралния Билков дезодорант от Madara – за всички типове кожа в опаковка от 50 ml.

Целодневна защита. Не оставя следи и попива бързо. Осигурява целодневна протекция и свежест. Анти-бактериална, успокояваща формула, която редуцира потта без да блокира порите.

Съдържание: oбогатен с Балтийски равнец, живовлек, лайка, невен.

Употреба: Използвайте под мишниците ежедневно.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top