Мъжка козметика за подарък

да или не?

Повечето мъже не обръщат особено внимание на козметиката. Използват вашата или това, което им купите. Вие естествено не искате приятелят ви да си маже ръцете – „много ми е суха кожата нещо и ме боли” – с вашия скъп, марков крем за лице. Затова и редовно му купувате кремове и лосиони. От тази гледна точка, ако му подарите козметика за празниците, той едва ли ще го приеме като подарък, все пак вие се грижите за тази част от покупките през цялата година.

От друга страна – да му подарите комплект качествена мъжка козметика, различна от тази, която ползва обикновено, не е никак лоша идея:

– Макар че не си го признават, мъжете са суетни същества (понякога повече от жените) и подаръкът определено ще му хареса.

– Когато започне да ползва тази козметика, приятелят ви ще усети разликата и с времето може би ще започне сам да избира какво иска да ползва. Едно задължение по-малко, не звучи зле, нали?

Понякога господата искат да променят нещо, да изглежат по-добре, да започнат да се грижат повече за себе си, но просто не знаят как да го направят, а не обичат да искат помощ и съвет, особено пък за подобни неща. Затова добре подбраната козметика за подарък е начин да им помогнете без да наранявате самочувствието им.

Естествено, вземете предвид и в какви отношения сте с мъжа, на когото подарявате козметика.

На баща ви? Защо не. Не е лоша идея. В дрогериите вече се предлага и крем против бръчки за мъже. Добавете към него, изпълнена с любов бележка, как искате да го задържите вечно млад и готово.

На съпруга ви? Да, подарък козметика за него също е добър вариант.

На приятеля ви? Зависи. Ако излизате от няколко месеца, по-добре му подарете нещо, свързано с хобито му, романтично пътуване, уроци по гмуркане. Не бързайте с козметиката. Това е доста личен подарък.

Когато избирате мъжка козметика за него, не забравяйте най-важното – мъжете обикновено не искат другите да знаят колко ги е грижа – затова поднесете своя подарък с много такт и любов. Успех!

Прочетете още:
Мъжка козметика 

Обезкосмяване за мъже 

Подкожни косъмчета 

Проверете какво ви предлага дрогерия Be Fit:

Козметични подаръци за мъже
Козметика за тяло
Козметика за бръснене

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top