Миглите Eylure

- вашият избор!

Повече не се налага да търсите идеалните изкуствени мигли! Миглите Eylure, които са световни лидери в производството на този продукт, са от естествен косъм и могат да бъдат употребявани многократно всекидневно или при специален повод. Те правят Вашия поглед неповторим и атрактивен. Лесни са за поставяне и удобни за носене. Създават обем и сгъстяват Вашите мигли, като ги правят да изглеждат и по-извити. Измиването на миглите от лепило или спирала е много лесно с обичайните средства за разгримиране. Лепилото за миглите е безцветно  и не оставя следи върху кожата. Изкуствените мигли Eylure могат да бъдат използвани от хора с чувствителни очи, подходящи са и за носещи контактни лещи.
Представяме ви великолепните 5 категории мигли
Многопластови 3D мигли
Те са точно за вас ако: искате да направите впечатление! Многопластовите мигли имат грандиозна дължина и обем. Те създават зaбeлeжитeлен и cтилен драматичен ефект.
6001683
Мигли за допълнителен обем      
Те са точно за вас, ако обичате пълните и пърхащи мигли! Те ви осигуряват желаната дължина и дълбочина на миглите, както и идеалната комбинация от плътност и извивка.
6001115
Мигли на снопчета за допълване     
Миглите на снопчета са от естествен косъм и са прекрасно допълнение към вашия специален или ежедневен грим.
6005006
Мигли за дължина
Те са точно за вас, ако искате да постигнете максимална дължина и малко количество екстра елемент, с който да създадете невероятна пълна и естествена визия. Косъмчетата са дълги и редки, гъсти в началото на клепача и леки в крайщата.
6001108
Непокорни мигли      
Те са точно за вас, ако искате леки, пърхащи мигли, които създават закачлива визия. С тях очите ви изглеждат удължени и постигате котешки ефект лесно и бързо.
1486

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top