Магическо докосване от Madara

Продуктите на MADARA идват от Латвия...

Продуктите на MADARA идват от Латвия – една от трите балтийски страни. Благодарение на активните съставки на Балтийските цветя и билки, MADARA е известна и ценена в над 25 страни по целия свят. Уникалността на тези цветя и растения се крие в способността им да оцеляват при тежки условия. По време на краткото Северно лято, растенията имат изключително кратък период на цъфтеж, като по този начин натрупват уникално количество активни съставки, което е и причината за ефикасността на био козметиката с марка MADARA .

Една от основателките на MADARA Lotte Tisenkopfa разкрива: „Всеки подарък може да бъде трудна задача, тъй като той трябва да разкрие емоциите Ви и да изпрати послание на човека, за когото е предназначен. Ние създадохме Коледния комплект „a touch of magic“, за да напомним за коледните чудеса и вълнуващото чувство, което изпитваме, подарявайки подарък. Самата природа е едно чудо сама по себе си – тя е всичко, тя създава и дава на нас, включително и активните съставки на Балтийските цветя и билки, съдържащи се в био козметичните продукти. Те могат да удивят света с магическата си сила и уникалност. Опаковката на подаръка е създадена, за да те накара да усетиш вълнението от тези специални  чувства, да се наслаждаваш във всеки един момент от отварянето до прилагането и резултатите от био козметиката.“

Коледният комплект се състои от 3 био козметични продукта за красота и грижа за Вашата кожа. Те са подходящи за всички възрасти и всички типове кожа:

* Дълбоко хидратиращ крем за ръце (75мл) – дълбоко хидратира и омекотява сухите ръце и чупливи нокти. Създава защитна бариера, попива бързо и оставя усещане за копринено мека кожа. Създаден е да Ви даде нежно докосване. Съдържа: Балтийска липа, дюля, магданоз, червена боровинка, невен, лайка.
* Регенериращ балсам за устни (15мл) – подхранва с естествени растителни витамини, антиоксиданти и минерали. Създаден е да защити устните Ви от суровата зима. Съдържа: Балтийска коприва, шипка, зародиш от ечемик.
* Регенериращ нощен крем (25 мл) – хидратира и подхранва с естествени растителни витамини и антиоксиданти. Предотвратява процеса на стареене на кожата при всички възрасти. Създаден е да подмлади кожата Ви през нощта. Съдържа: Балтийски зърнастец, домат, зародиш от ечемик, водорасли, хмел, живовляк, невен.
Благодарение на активните съставки на продуктите, съдържащи магическата сила на Балтийските цветя и билки, коледният комплект на MADARA„a touch of magic“  наистина е един чудесен подарък за Вас или Ваш близък, един подарък, особенно подходящ за предстоящите Коледни и Новогодишни празници!

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top