Любовни чайове

- с невероятни аромати

На празника на влюбените обикновено пиете с половинката си вино и за чай изобщо не ви хрумва. Ние все пак ви предлагаме да си подарите любовен чай. Не е нужно да го пиете на самия празник. Можете да го тествате след това. Сигурни сме, че ще оцените вълшебния му ефекти. Какво е това любовен чай и защо сме решили, че малко билки и топла вода ще разпалят още по-силно страстта между вас? Сега ще ви обясним.

Чай „Ерос”

чай еросПроизвежда се в района на Странджа – Сакар. Съдържанието му е изключително простичко – мурсалски чай и розов цвят, отглеждани в еко ферма, без изкуствени торове и химикали.

Мурсалският чай е уникална билка, която действа укрепващо на имунната система, тонизира и дава енергия. Според някои проучвания повишава сексуланото желание.

Розовият цвят, със своя аромат, ви настройва на романтична вълна. Розата е символ на любовта и още от древността е смятана за афродизиак. Тя събужда желание, прави ви по-чувствени и изостря сетивата ви.

Божествен аромат.Усещане за любов, романтика и хармония. Повишава тонуса, отстранява неврози. Афродизиак, подсилва енергията на любовта.

Обикновено вечер, след тежък ден, ви се иска само да заспите. Не ви се говори даже какво остана да ви се иска да правите секс. Пробвайте да направите по чашка от този чай за вас и за партньора ви. Докато си пийвате и си разказвате деня, ще усетите как ви обзема желание. Разговори и страхотен секс – това са нещата, които определено ви помагат да запазите живеца на връзката си.

чай любовЧай „Любов”

Този аюрведичен чай е направен от зелен чай, канела, ърл грей, джинджифил, горчив портокал, черен пипер и още няколко екзотични съставки. Той е с богат аромат и интересен вкус. Пиете ли от него, обхваща ви усещането за спокойствие и блаженство. Причината за това е в зеления чай и ърл грея. Те ви помагат да се отпуснете. Повишават настроението и ви действат освежаващо. Канелата пък повдига тонуса, събужда ви и ви зарежда с енергия. Подобно е и въздействието на джинджифила.

Горчивият портокал намалява мускулното напрежение. Черният пипер пък повишава сексуалното желание.

Ако ежедневието ви е напрегнато и нямате много време за партньора си, в минутите, които споделяте, пийте чай „Любов”. Той ще предразположи и двама ви към разговори, закачки и секс.

Разбира се, че тези любовни чайове не са панацея и само с тяхна помощ няма как да поддържате връзката си жива. Всичко зависи от вашите желания и действия, но пък можете да използвате помощта, която природата ви предлага.

Прочетете още:

 
Лавандула – вълшебство за кожата
13 храни против зимна депресия
В чудесна форма
 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top