Лак за нокти

Добре подбраният лак за нокти може да привлече всички погледи към вас...

Добре подбраният лак за нокти може да привлече всички погледи към вас и да ви накара да се чувствате красива, самоуверена, секси. Не го подценявайте. Отделете достатъчно време, за да изберете подходящия цвят. Ето и няколко критерия, според които да се ориентирате.

Изберете лак според тена кожата си:

 

  • Ако кожата ви е много бяла, избирайте по-тъмните цветове на синя основа. Наситено червено с розови нюанси, ягодово или боровинково червено – лакове в тези цветове подчертават нежността и белотата на кожата ви. Препоръчително е да избягвате да слагате лак в светлосиньо, златно, зелено и жълто. Този тип екстравагантност няма да работи във ваша полза.
  • Кожата ви не е много бяла, но не е и много тъмна. Бургундско червено, винени цветове на жълта и синя основа – те са подходящи за вас.
  • Ръцете на дамите с маслинена кожа изглеждат чудесно, когато са лакирани в синьо, оранжево, неоново розово. Ако се изкушите да експериментирате и с други цветове, не посягайте към тъмносиньо и виолетово.
  • Дамите с по-тъмна кожа са най-облагодетелствани, защото почти всички цветове лак им отиват. Лак с цвят на слива или наситено червен – това са двата варианта, с които ще сте зашеметяваща. Но ще изглеждате добре и с розов, лилав, светлосин или шоколадов цвят на ноктите.

Изберете лак според събитието, на което отивате

Забравете за ярките цветове, когато отивате на интервю за работа или на делова среща. Те привличат вниманието на хората върху ръцете ви, разсейват ги и ги притесняват. Освен това, в техните очи, авторитетът ви чувствително ще намалее. Изберете лак с прозрачна текстура, в бледорозови или бежови нюанси или си направете френски маникюр.

Ще ходите на бар или на парти? Е, тогава вече може да се развихрите. По-тъмните или по-крещящи цветове, ако са подбрани спрямо тена на кожата ви, са добра идея. Само не носете бижута с много и цветни камъни.

Яркочервеният лак за нокти подчертава вашата женственост и ви придава вид на femme fatale, особено ако е съчетан с червило в същия цвят.

Ако тоалетът ви го позволява, можете да направите ноктите си златни, сребърни или бронзови.

Навсякъде, където продават лак за нокти, би трябвало да има тестери. Непременно пробвайте дали ще ви отива цвета преди да купувате. Лакирайте целия си нокът, като нанесете два слоя лак. Изчакайте да изсъхне и след това преценете.

Харесвате се? Чудесно! Радваме се, че сме ви били от полза.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top