Лак за нокти SMART 1 Seconde

Новите гел-лакове на Bourjois

ЛАК   ЗА  НОКТИ
SMART  1 Seconde
Перфектен маникюр само за секунди

                  

 Безупречният маникюр е задължителният аксесоар, допълващ всeки един отличен стил. За това Bourjois създаде лакза нокти, чийто цвят може да сменяте толкова лесно и бързо, колкото бързо сменяте  вашите любими аксесоари…

 

Новата серия лакове за нокти – SMART 1 Seconde гарантират професионален маникюр само за няколко секунди и то в домашни условия. Подобрената формула и прекрасни плътни  цветове обещават мигновен и изящен резултат.

Тайната се крие в новата гелообразна текстура в комбинация с ултра прецизна плоска четчица, която с лекота обхваща целия нокът като следва неговите извивки  (100% от потребителите потвърждават лесната употреба на четчицата). Достатъчен е само един слой от текстурата, за да получите плътно и равномерно покритие.

Благодарение на силиконовата  гелообразна  формула SMART 1 Seconde  се нанася изключително лесно и гладко като гарантира максимална прецизност, блестящ резултат и рекордно кратко време на съхнене (само 60 секунди) Резултатът е: плътен и наситен цвят, гладки и поддържани нокти.

 

Bourjois отново залага на атрактивна визия и елегантен дизайн. Капачето на шишенцето съответства напълно на цветана лака. То е издължено и удобно за хващане, за допълнително улеснение и прецизен резултат.

Новите лакове SMART 1 Seconde се предлагат в 6 нови цвята, изцяло съобразени с модните тенденции и отговарящи на всеки изискан вкус.

 

Вече не е необходимо да си професионален маникюрист, за да постигнеш перфектен резултат и то само засекунди.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top