Лак за нокти Glossfinity

Лакове за нокти

Представяме ви Glossfinity от Max Factor – стилна и модна колекция от бляскави и дълготрайни лакове, създадени специално, за да ви помогнат да откриете и утвърдите своя собствен моден почерк. Поглезете ноктите си с цветна феерия в 10 изискани нюанса и топ лак за бляскав завършек, който ще издържи до 7 дни.

Международният гримьор на Max Factor Пат Макграт, която е в основата на избора за всеки нюанс на Glossfinity, знае какво очакват жените от любимите си лакове за нокти. Лично аз винаги съм искала абсолютното червено. Това е изискан и чувстен цвят, който олицетворява класическия блясък. Това е изключително характерна и изразителна визия, и аз я усъвършенствах и затворих в нюанса 110 Red Passion на Glossfinity. Блясъкът е личен избор и говори за настроението ви. Моето скрито Аз би избрало нещо романтично и същевременно мистериозно като 055 Angel Nails.

Красивите и дълготрайно бляскави нокти са задължителен елемент на съвременната визия и са перфектния завършек на всяка стилна визия. Сега всяка жена може да има нокти като след посещение в козметичен салон благодарение на патентованата формула на Glossfinity, която съчетава в себе си дълготраен блясък, цвят и грижа. Устойчивата формула подобрява „залепването“ на лака и предотвратява начупването на нокътната плочка, а подобрената текстура на лака осигурява гладко покритие без надраскване.

Glossfinity идва с изискана палитра от 10 цвята и топ лак – от нежните и пастелни Cute Coral Angel Nails, през класически червени нюанси до по-смели и ярки цветове като Sunset Orange и Disco Pink. Можете да избирате различен нюанс за вашия моден почерк всяка седмица според вашето настроение и цветното послание, което искате да отправите към света.

Зара Селик, експертът по нокти на Max Factor, казва: „Трикът за перфектни нокти е да нанесете два мого тънки слоя лак. Изчакайте първия слой на всеки нокът да изсъхне добре, преди да нанесете следващия. На финала фиксирайте с топ лак.“

Ноктите ви говорят много, и изборът н а лак може да бъде ключов момент. Това е лично послание, което околните забелязват. А те ви виждат всеки ден, 7 дни в седмицата. Затова ноктите ви трябва не само да изглеждат добре , но и да продължат да изглеждат добре през всички тези 7 дни. Сега вече можете да го постигнете с Glossfinity от Max Factor.

Оставете ноктите ви да говорят.

Какъв е вашият индивидуален моден почерк?

Angel Nails (055), Midnight Bronze (060), Cute Coral (070), Flushed Rose (071), Sunset Orange (080), Cerise (085), Red Passion (110), Disco Pink (120), Burgundy Crush (155), Ruby Fruit (185). 

-30% от всички лакове  Glossfinity от Max Factor

Промоцията в валидна до 31 юли 2012 г.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top