Крем против бръчки

- подходящ ли е за подарък? Въпроса е леко деликатен ...

За много дами възрастта е доста деликатна тема, а когато забележат първите леки бръчици, положението става направо катастрофално. Затова и въпрсът дали да подарите на приятелката си или на майка си крем против бръчки е доста деликатен.

Не се и съмняваме, че ще го направите с най-добри чувства и ако дамата е с чувство за хумор и знае, че след една определена възраст е добре да полага специални грижи за кожата си, няма да имате проблем. Но може да се окаже, че случаят не е такъв. Нали не искате човекът, на когото правите подарък, да го приеме като намек, че остарява и не изглежда особено добре?

Има и още една причина да се замислите преди да купите подмладяващ крем за подарък: кожата претърпява различни промени с възрастта и съответно има нужда от различен тип козметика и грижа. Специалистите препоръчват на дамите, навършили тридесет години, да започнат да използват крем против бръчки. За дамите, навлезли в четиридесетте се предлагат дневни и нощни подмладяващи кремове с доста по-силни съставки. Трябва да сте много добре информирани за различните марки крем против бръчки, за съставките и начина им на действие, за да изберете подходящия. Естествено, трябва да знаете и какъв тип кожа има дамата, на която ще го подарявате, какви кремове е ползвала досега. Виждате, че задачата става все по-сложна.

Затова, ако много държите да подарите козметика, ви предлагаме да постъпите практично. В дрогериите и козметичните магазини се предлагат ваучери. Вземете на дамата ваучер с подходяща стойност и й подарете него. Оставете я сама да прецени от какво има нужда. Може би тя изобщо не иска да ползва крем против бръчки, но си е харесала страхотна серия био козметика за баня. Позволете й да й се наслади, благодарение на вашия подарък.

В крайна сметка огромна част от благотворния ефект на козметиката идва от удоволствието, което изпитваме, докато я ползваме. Затова постъпете тактично, мъдро и зарадвайте човека срещу себе си като му подарите възможност да избере това, което му харесва най-много.

Прочетете още:

Изберете козметика според възрастта 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top