Крем за отслабване

- как действа?

Преди да се излегнете на плажа искате да сте сигурна, че сте в отлична форма. Затова в момента си търсите ефективна диета и приемате всякакви съвети за отслабване. Между всички тях са ви попаднали пред погледа и имената на няколко крема за отслабване.

Как работят различните кремове за отслабване?

Някои кремове имат комбиниран ефект – отслабване и премахване на целулита. В повечето случаи те съдържат кафе, други кофеинови съставки и екстракт от кактус.

Други кремове са само за отслабване – те действат като директно изгарят мазнините.

Крем за отслабванеТрети всъщност подтискат апетита и ви помагат да контролирате глада. След като спрете да използвате крема стомахът ви вече се е свил и продължавате да приемате по-малко количество храна. Тези кремове за отслабване най-често съдържат екстракт от кактус и худия. Худия е последният писък на модата в областта на диетите. Това е хранителна добавка, която подтиска апетита и ви дава чувство за ситост. Освен да се мажете с крем,  можете да си вземете и худия от дрогерията или аптеката. (Не забравяйте преди това да се посъветвате с лекар.)

Последният вид кремове за отслабване увеличават енергията, което ви кара да се движите повече и да изгаряте повече калории.

Ефективни ли са кремовете за отслабване?

Надяваме се не вярвате, че ще се мажете с крем, няма да спортувате, ще ядете сладко и хамбургери и ще отслабнете. Все пак това е крем, а не фея с вълшебна пръчка.

Физическо натоварване, здравословно меню с много плодове и зеленчуци, по-малко хляб и тестени изделия и пиене на два литра вода на ден – това е тайната на отслабването.

Защо тогава да давате пари за кремове, лосиони и хранителни добавки?

Вярно е, че ако спазвате режим, подобен на описания по-горе, ще влезете във форма и без тях. Но с тях ефектът ще стане видим по-бързо, ще ви бъде по-лесно да се справите с първоначалните трудности, а кожата ви ще се чувства еластична, свежа и подхранена.

Разгледайте повече кремове и лосиони за отслабване, четете внимателно етикетите и междувременно минавайте на летен режим на хранене и движение. Колкото по-рано започнете, толкова по-бързо ще влезете в перфектна форма.

Прочетете още:

 

Нощният крем и подмладяването 

Крем против стрии 
 
 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top