Коректор срещу стрии

- виж повече

Писали сме доста за това какви са най-честите причини за стрии и какви са традиционните и алтернативни начини да се справите с тях. (Вижте заглавия на по-стари публикации в края на статията.) И продължаваме темата. Знаем, че има много дами, които още не са намерили работещото за тях решение. Ето какво ново можем да предложим – коректор срещу стрии.

Какво представлява коректорът срещу стрии

Ако си представяте нещо като коректора за сенки под очите, не е това. Ефектът, който се търси в случая е максимално заличаване на стриите, а не временното им козметично прикриване. Представяме ви коректор против стрии „Лавилин“, но основните положения важат за коректорите от този тип на почти всички марки.

Коректорът срещу стрии всъщност е комплект от две мазила: магнетизираща емулсия и стягащ крем.

Магнетизиращата емулсия съдържа:зелени водорасли, кофеинов комплекс, камфор, ментол и пробиотичен агент.

Стягащият крем съдържа:зелени водорасли, пептиден комплекс, оризов екстракт, масло от жожоба, допълнително обогатено с витамин Е.

 стрии

Как работи коректорът срещу стрии

Магнетизиращата емулсия подготвя кожата за стягащия крем. Тя стимулира преструктурирането на клетките, което намалява видимостта на стриите. Поддържа кожата влажна, подхранва я, подобрява абсорбирането и дренажа и се грижи за еластичността й.

 

Стягащият крем укрепва и подсилва текстурата на кожата, стяга и повишава еластичността на проблемните зони, хидратира и забавя процесите на стареене.

Общият резултат от употребата на  емулсията и крема е:

  • по-добра циркулация на кръвта;
  • стимулиране на по-голямо производство на колаген;
  • стягане и заздравяване на кожата;
  • отлична хидратация и по-добра еластичност.

Как се използва коректорът за стрии

Той е предназначен за всекидневна употреба. Първо нанасяте емулсията върху стриите и я втривате в кожата си с нежни масажни движения. След като попие, по същия начин нанасяте и стягащия крем.

Коректорът не съдържа парабени и е в рециклируема, биоразградима опаковка.

Пробвайте го.

Прочетете още:

Крем против стрии – как действа и има ли ефект

Етерични масла против стрии
Стрии при бременните

 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top