Коледен подарък за бебе

- как да го изберем

Да изберете подходящ коледен подарък за бебе е забавна, но сложна задача. За да се справите добре с нея, най-добре е да решите предварително един основен въпрос – на кого всъщност искате да направите подарък:

– на бебето;

– на майка му и баща му, само че свързан с малкия сладур;

– на бебето, само че да е нещо, което да му остане за спомен.

Решите ли какъв е отговорът на въпроса, пътят към идеалния бебешки подарък е наполовина извървян.

Искам да направя подарък на бебето.

Чудесно! Фокусирайте се върху всевъзможните играчки, които се предлагат в магазина и забравете за дрехите, пантофките и лигавничетата с интересни щампи. На кутиите на всички играчки има указания за деца на каква възраст са подходящи – четете, гледайте и избирайте.

Ако наистина харесвате родителите на хлапето, ще им спестите музикалните играчки.

Не се хвърляйте и на много скъп подарък. Бебето ще се зарадва много повече, ако получи кошница, пълна с гумени зайчета, мечета, меки кукли, дрънкалки и какво ли още не. В този период за него разнообразието е по-важно.

Искам да направя подарък на родителите, но да е свързан с малкия сладур.

Това също е добър вариант. Тук вече можете да се отдадете на пазаруване на миниатюрни тениски с хитроумни надписи, полички от една педя плат и още по-микроскопични обувчици. Отново ви съветваме да не избирайте най-скъпите и маркови дрехи. Бебета растат бързо и докато да облекат подаръка ви два пъти, той вече ще им е малък. И в случая по-добрият вариант е да заложите на количеството. Майката на хлапето също ще ви бъде благодарна, ако вместо розова тюлена рокличка, изберете два практични и красиви шарени гащеризона или сукманче с блузка.

Подарък – ваучер за магазин за бебета също е добра идея. Така родителите ще могат да купят това, от което имат нужда, за да се улеснят в грижата за малкото си съкровище.

Искам да направя подарък на бебето, но такъв, че да му остане за спомен.

Често казано това е подходящ вариант, ако сте по-близки на семейството или имате специални причини за това си желание. Във всеки друг случай, си е чисто отбиване на номера, но… вие решавате. Възможностите са много.

Може да изберете красива коледна играчка, която бебето само ще закача на елхата, когато порастне. Снимка в рамка, също е доста класическа идея за подарък. Разбира се, много зависи от това каква рамка и каква снимка ще изберете. Музикална кутия с коледни песни е нещо, на което бебето ще се зарадва на момента, малчовците обичат музика, и което може да му напомня за вас на всяка следваща коледа.

Прочетете още:

 Подарък за бебе

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top