Коледен грим

Подготовката за парти е отделен празник. А когато са събрани няколко партита едно след друго...

Подготовката за парти е отделен празник. А когато са събрани няколко партита едно след друго, както обикновено става по коледа, това вече е истинско предизвикателство за дамите.

За да ви улесним в подготовката, ви предлагаме да се запознаете с тенденциите в грима за коледа 2011.

Максимално естествена. Актуалността на тази тенденция от миналата година до сега, не е намаляла. Използвайте крем за лице, основа, сенки, които са максимално близки до цвета на кожата ви. Забравете за очната линия и молива за очи. Дори спиралата е добре да е безцветна. Ако това ви идва в повече, използвайте черна. Тя ще ви помогне да акцентирате върху очите. Моливът за устни и червилото или трябва да са с цвета на кожата ви или просто ги заменяте с балсам за устни.

Целта е лицето ви ще изглежда красиво и свежо, сякаш сега сте излязла от банята и нямате никакъв грим. Помислете на какъв тоалет ще подхожда този грим и действайте. Със сигурност ще привлечете погледите върху себе си.

Котешко око. Струва ви се, че с предложения по-горе начин на гримиране ще изглеждате твърде невинна? Тогава „котешкото око” е специално за вас. С него ще изглеждате фатална, съблазнителна, секси. Гримирани така очите ви стават  дълбоки,  големи и леко издължени. Няма кой да им устои.

Какво ви трябва? Два различни нюанса – по-светък и по-тъмен – на перлено кафяви сенки, бели перлени сенки, молив за очи и спирала.

Екстравагантен грим. Тази година можете да се развихрите. Ако въображението ви не знае граници, измислете свой начин, по който да се гримирате. Използвайте ярки цветове, изрисувайте слепоочията си, творете! Всичко е позволено. Стига разбира се, да сте поканена на подходящото парти.

Снежната кралица. Сигурни сме, че не сте студена и недостъпна, но кой може да ви спре, ако искате да изглеждате такава? Във всеки случай, тенеденциите в коледния грим за тази година работят във ваша полза. Бели и светло сини сенки, седефени отблясъци, синя спирала, блестящо червило. Това е, което ви е необходимо.

Досега не сте се гримирала по нито един от изброените начини, но сте твърдо решена да пробвате някой от тях? Чудесно! Имаме само един съвет, не оставяйте всичко за последния половин час преди партито. Намерете време и си направете пробен грим, за да сте сигурна, че можете да се справите и че изглеждате така, както искате. Погрижете се за себе си, за да сте по-спокойна и самоуверена на партито.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top