Коледа по време на криза

Нали знаете как реагират децата, когато им подарявате...

Нали знаете как реагират децата, когато им подарявате пуловери, обувки, чорапи. Не, че не са доволни, но… Не може да се каже, че практичните подаръци са им любими. Може би и вие изпитвате същото. Просто за вас купуването на практичните неща се подразбира, а подаръците са нещо съвсем различно. Още повече, когато става въпрос за козметика. Разбираме ви. И все пак, ако се налага да ограничите покупките си тази година, не подценявайте практичните подаръци.

Подарък – козметика за него. Не мислете, че няма да се зарадва. Той иска да изглежда добре, просто няма навика да ходи по аптеки и дрогерии и да чете етикетите на кремове, балсами и лосиони. Направете го вместо него. Опаковайте подаръка си добре и прибавете картичка. Измислите специален текст. Накарайте го да се почувства най-красивият и обичан мъж на планетата.

Подарък – козметика за нея. Господа, стъпвате на сигурна почва! Идеята не е никак лоша. Особено ако сте се спрели на онзи малко по-скъп крем със сложно за произнасяне име. Тя ще оцени подаръка повече от плюшено мече на сърчица. Най-добре е да й направите двоен подарък – купете така желаната козметика заедно. Така ще сте сигурен, че любимата ви получава наистина това, от което има нужда и което харесва. Освен това ще можете да покажете колко сте търпелив и сговорчив. Така де, кога последно сте ходил с нея по магазините.

Подарък за вас двамата. Най-големият подарък вече го имате – срещнали сте любовта. Просто си изберете нещо малко, което можете да употребите заедно – етерично масло за масаж, соли за вана…

Подаръци за бременни. За дамите, които ще стават майки, няма по-голяма помощ и радост от практичния подарък. Те тепърва ще трябва да купуват толкова много неща. Една бъдеще майка със сигурност ще оцени, ако вместо комплект чаши с изрисувани цветя й подарите комплект шишета за хранене на бебето. За съжаление е най-добре да елиминирате елемента на изненада и да я попитате от какво всъщност има нужда. Иначе може да се окаже, че сте четвъртите, които й подаряват електрическа помпа за кърма.

Практичните подаръци, придружени с подходящо послание и поднесени с любов и усмивка в никакъв случай не са лош вариант. Те ще донесат радост и ще предизвикат усмивка в отговор. А какво по-хубаво от това? Особено, когато е празник!

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top