Кога можем да кажем, че годината е успешна

Весели празници от дрогерии Be Fit

Весели празници от дрогерии Be Fit

Може идеята за ежегодна равносметка, и то точно по коледните и новогодишните празници, да не ви е присъща. Но дори съзнателно да пъдите всички въпроси от рода на: „Какво успях да свърша през тази година?“, „Справих ли се добре?“, „Възстанових ли се от лошото, което ми се случи?“, „Успях ли да се зарадвам на доброто, което ме сполетя?“; неизбежно във вас живее усещането за това добра ли е била годината.

И в нас се прокрадват същите мисли, понякога отбягваме същите въпроси. За да посрещнем празниците в мир със себе си, решихме да съставим кратък списък на всичко, което прави една година успешна.

 маг

Усещането, че това, което правим има смисъл.

Стараем се да помагаме на хората да живеят здравословно, да се чувстват добре със себе си, да са по-красиви и самоуверени. Be Fit не е просто дрогерия – движи ни вярата, че всеки може да подобри качеството си на живот, стига да поиска.

Струва ни се, че успяваме, ако съдим по усмихнатите лица на хората, които се връщат отново и отново в нашите дрогерии; по чудесните писма и коментари, които ни изпращате понякога.

Помислете, вероятно това, което правите вие също е помогнало на някого. Какво по-успешно може да има в една година?

Любовта, която даваме и получаваме

Любовта към близките, разбира се, е най-важна, но не подценявайте любовта към нещата, които правите всеки ден, любовта, която идва с усмивката на непознати за вас хора.

Ние обичаме това, което правим. И се радваме, когато клиенти, приятели, партньори ни отвръщат със същото, когато всичко е изпипано, просто защото всички си обичаме работата.

Ако и вие обичате това, което правите, то значи в годината ви е имало много повече успехи отколкото неуспехи.

Новите неща, които сме направили или опитали

За нас е задължително да сме в час с новостите, за да сме ви полезни. Забавно ни е да измисляме нови неща, за да ви е забавно и приятно и на вас, когато ни посещавате. Затова, наред с традиционните дни за гримиране, тази година за първи път направихме и представяне на книга с кулинарни рецепти – Йоана Петрова ни гостува с „Аромати от сърцето на дома. И беше хубаво. За следващата година сме ви подготвили нови изненади.

 маг

Вероятно и вие сте научили и пробвали нови неща, посетили сте нови места. А това ви е дало много повече отколкото ви е взел някой евентуален неуспех. Повярвайте.

Пожелаваме ви весели празници. Посрещнете спокойни и радостни Коледа и Нова година и се насладете на всички споделени с близките ви хора мигове. Влезте с усмивка и любов в 2016 и нека те са постоянните ви спътници през цялата година.

Екипът на Be Fit 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top