Кога козметиката е добър подарък?

- още ...

Много мразите да ви подаряват козметика. Или получавате нещо съвсем неподходящо, или пък е марка, която никога не сте чували. Въобще, за вас да се подарява козметика е отбиване на номера. Какво бихте казали обаче, ако получите като подарък лимитирана серия скъпа козметика? Ще се зарадвате вероятно. Не ви навиваме, сигурни сме, че има десетки неща, които са подходящи за подаръци на любимите ви хора. А също и десетки преживявания, които могат да заменят традиционните подаръци. Просто ви подсказваме още една възможност.

Когато видите, че известна марка е пуснала лимитирани серии козметика специално за коледните и новогодишни празници

Някои марки предлагат глезотии специално за празниците. Като например трите лимитирани серии продукти на Yves Rosher: канела и портокал, пикантна ванилия, захаросана ябълка. Достатъчно е само да прочетете имената им, за да ви стане топло, уютно, празнично и благоуханно. Вашата майка, сестра или приятелка определено ще се зарадва на такъв практичен подарък, с който в същото време може да се поглези. Има дами, които с удоволствие правят подобни коледни подаръци и на себе си.

Когато можете да вземете комплект висок клас козметика на изгодна цена

Високият клас маркова козметика обикновено е доста скъпа и невинаги можете да си позволите да я ползвате. Предколедните намаления са идеален момент да изберете най-доброто от най-доброто без бюджетът ви да пострада. И за себе си и за любимите ви дами.

 Подаръци за коледа

Когато искате да подарите специално преживяване за двама

Спа комплект с всякакви глезотии за вана е страхотна идея. Ако сте мъж, вземете такъв подарък (няма какво да объркате), добавете към него картичка с текст, в който обяснявате, че най-големият подарък е да прекарате един следобед заедно във ваната, купете по пътя към дома и бутилка вино и сте готови. Любимата ви няма да се разсърди на подобен подарък, повярвайте.

Вярно, като изключим спа пакетите, проблемът с това как да преценим дали избраната от нас козметика е подходяща за съответния човек остава. Но ние можем да ви предложим решение и на това.

Ако търсите подарък за човек, с когото споделяте едно жилище, просто прегледайте етикетите на козметиката, която ползва в момента. Там пише за каква кожа е. Ако ли не, измислете завоалиран начин да попитате за любимите марки козметика на дамата и за това какъв тип е кожата й. Сигурни сме, че ще се справите.

Приятно избиране на подаръци.

Прочетете още:

Крем против бръчки – подходящ ли е за подарък

Коледен подарък за бебе – как да го изберем

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top