Как да се чувстваме винаги красиви

- няколко прости съвета

Познавате много красиви жени. Струва ви се, че те винаги изглеждат свежи като капка роса и това не им коства никакви усилия. Даже понякога им завиждате, за винаги гладката кожа, сияйния вид, добре изглеждащата коса. Не се лъжете. Първо, тези жени също имат лоши моменти, понякога лош дъх сутрин, косата им също се омазнява и стои на клечки. Просто те не позволяват това да се разбере и взимат мерки навреме. Второ, красотата е много повече грижа, усещане за приемане и познаване на себе си, отколкото сбор от красиви черти и дълги крака. Научете се да сте красива. Лесно е.

1. Отделяйте време за себе си.

Всеки човек има нужда да остава насаме с мислите си или просто да седи, непритесняван от никого без да прави нищо. Това са мигове на зареждане, които ни дават сила, помагат ни да сме по-креативни или просто да си починем и да се почувстваме отново във форма. Задължително отделяйте по половин – един час (ако можете и повече) дневно, за себе си.

 Красива

2. Грижете се за себе си.

Освен времето за правене на нищо, е добре да отделите време и за грижа за тялото си. Не, не става въпрос само за взимането на един душ сутрин, бързото сресване и посещението на козметичката веднъж месечно. Създайте свои ритуали, които ще ви помогнат да се чувствате красива и свежа всеки ден. Не е нужно да са много дълги. И 30 минути ще ви свършат работа.

Взимайте вана с ароматни соли, когато сте уморена. Това чудесно може да се съчетае с времето ви за правене на нищо. Една вана с успокояващи ароматни соли и етерични масла, ще ви успокои, ще повдигне духа ви и ще направи кожата ви мека. За сутрешния душ пък си вземете натурална гъба за баня или ръкавица. Обтривайте тялото си с нея. Така стимулирате кръвообращението, кожните клетки получават повече хранителни вещества, а вие се чувствате освежена.

Глезете се и пробвайте нови видове козметика. Трудно сменяте козметичните продукти, които ползвате. От една страна ви разбираме, щом едно нещо е ефективно, защо да го сменяте с друго, за което все още не знаете ще ви действа ли добре или не. От друга страна, сигурно знаете, че колкото по-продължително време ползвате даден козметичен продукт, толкова по-слаб е ефектът му. Добре е да редувате сериите и марките. Следете промоциите и пробвайте нови кремове за лице, балсами за коса и всякакви други продукти. Не се ограничавайте само до най-необходимите. Пробвайте някой добър крем за околоочен контур или пък кристали за коса. Това няма да ви струва много, ефектът ще е отличен, а вие ще се чувствате самонаградена и красива.

 Красива

Следвайте тези няколко простички съвета и бързо ще усетите резултата. Когато обръщате специално внимание на тялото и лицето си, вие не просто се грижите за тях, а ги опознавате и приемате. Това ви прави красива винаги, просто защото се чувствате добре със себе си.

Разгледайте козметичните био продукти за грижа за лице, коса и тяло, които ви предлагаме този месец. Изпробвайте някои от тях. Започнете да преоткривате себе си от днес. Брошура МАРТ 2015.

Прочетете още:

Стегнати гърди – рецепти


Етерични масла за здрава кожа

Как да си избера балсам за коса
 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top