Интимен гел на сашета

- новост

Лятото е време на изпитание за здравето на интимните части. Тесните дрехи запарват кожата. Потта, пясъкът и солената вода дразнят нежните места допълнително. Плуването в обществени басейни също не им се отразяват много добре. Рискът от дискомфорт, течение, сърбеж, възпаление се увеличава многократно. Затова е и добре да полагате специални грижи за хигиената си.

Вече сме обсъждали полезно ли е да ползвате редовно интимен душ-гел или не. Ако такъв продукт все още не е намерил мястото си на етажерката в банята ви, сега е моментът. Пътувате много и не ви се иска да мъкнете със себе си цяла туба или кутия с интимен душ-гел? Не се безпкойте, вашият проблем има решение.

Elea Travel Pack Sensitive е интимен гел на сашета. (В опаковка по 10 броя от по 15 мл.) Той се събира лесно в чантата ви, не заема много място и можете да го ползвате бързо и удобно, независимо къде се намирате.

84% от измивните съставки в него са натурални. Богат е на фалвоноиди а-бизаболол, които действат успокояващо; съдържа екстракт от лайка и млечна киселина.

Той е продукт, който не вреди, а напротив, помага за поддържането на естествено pH.

Почиства деликатно и прави кожата мека.

Есктрактът от лайка действа антивъзпалително и антибактериално, облекчава появил се сърбеж. Успокоява кожата без да я изсушава.

Можете, и дори е препоръчително, да ползвате Elea Travel Pack Sensitive всеки ден. Така намалявате риска от поява на дискомфорт, течение и сърбеж в областта на интимните части.

.

Как се ползва?

Измивате интимните си части с вода. След това отваряте едно саше и нанасяте съдържанието му върху кожата. Разтривате нежно, докато се образува пяна. Изплаквате и сте готови.

Не подценявайте здравето на тези деликатни органи. Полагайте необоходимите за него грижи, за да си спестите неудобени моменти и редица здравословни проблеми.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top