Инициатива на Sante и дрогерии Be Fit

Събитието е разбира се в дрогерии Be Fit...

През празничния месец декември, малко преди коледните звънчета да зазвънят, може да си подарите приятно изживяване в компанията на популярната актриса Йоана Буковска и био козметиката с марката SANTE. Лабораториите на тази престижна марка са създадени в Швейцария, а от 1990 година са с „поданство” в Германия. Създадена за градските хора, марката е излючително добре приета от модерния потребител заради своята иновативност и привлекателност. Продуктите са сертифицирани от BDIH – немски сертифициращ орган с изключително строги стандарти за натурална и био козметика. В продуктите на SANTE всички етерични масла и екстракти от растения са от сертифицирано биологично земеделие. Те не съдържат синтетични консерванти (например парабени), ароматизатори и оцветители, както  и продукти от нефтената химическа индустрия като силикони и парафини, Ammonium Lauril Sulfate или Cocoamidopropyl Betaine.

Подчертайте Вашата индивидуалност и стил през празничните дни и вечери, с декоративната козметика SANTE!

Ваш консултант ще бъде Татяна Слепцова-Тита – професионален и личен гримьор на известни актьори като Marisa Tomei,Cuba Googind Jr.,Stana Katich,Edward Burns и гримьор на международни филмови продукции. Освен съвети  за най-подходящите за Вас продукти на SANTЕ, като подарък  ще получите професионален грим със козметиката на вече утвърдената марка.

Заповядайте в дрогерия „БИ ФИТ” на 22 и 23 декември от 17:00 до 20:00 ч. Може да си запишете час в дрогерия „БИ ФИТ” на адрес: София, бул. Шипченски проход № 18, Търговски център Galaxy.

Очакваме Ви!

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top