Инициатива на Rene Furterer и дрогерии Be Fit

Събитието е разбира се в дрогерии Be Fit...

«Красивите коси растат върху здрава кожа, както растението върху плодородна почва.. »

Инициатор на spa грижа за косата, Рене Фюртерер, предлага от 1957 уникални и  персонализирани ритуални грижи.

Формулирани на база 100% натурални етерични масла и растителни екстракти, строго селекционирани според специфичните им третиращи качества, продуктите Рене Фюртерер осигуряват бързо, видимо и дълготрайно действие.

В съчетание с оригинален метод (персонална диагностика, разресване, масажи) грижите на Рене Фюртерер имат способността да обединяват здравето на кожата на главата с красотата на косите.

1. Диагностика на кожата на главата и на косите

Тази диагностика се основава на диалога, видима и тактилна констатация, които могат да бъдат потвърдени чрез Капилископ. Този патентован уред позволява да се определи точно състоянието на кожата на главата и  на косите.

2. Разресване  / Масажи

Масажите доставят успокоение по време на персоналните процедури, но най-вече увеличават тяхната ефикасност. Те мобилизират кожата на главата и стимулират микроциркулацията, като по този начин улесняват проникването на продуктите.

3. Програма за персонални грижи

Рене Фюртерер предлага пълна гама продукти в зависимост от физиологията или кризисните състояния на кожата на главата, а също и в зависимост от очакванията за разкрасяване…

Заповядайте:

03.12.2010 г. от 15:30 ч. до 19:30 ч. в Дрогерия Be Fit с адрес: гр. София, бул.“Шипченски проход“ №18, Търговски център Galaxy

 

11.12.2010 г. oт 15:30 ч. до 19:30 ч. в Дрогерия Be Fit с адрес: гр. София, бул. „Йерусалим“ №6

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top