Инициатива на BeFit и BG-Mamma

Спечелете безплатно пазаруване до 100 лв. в www.befit.bg!
Всеки печели ваучер за 5% отстъпка.
Спечелете безплатно пазаруване до 100 лв. в www.befit.bg

Защо правим тази игра:

Целта на тази игра е заедно да помогнем на всички настоящи и бъдещи родители да направят правилния избор на бебешки артикули. Споделете с тях вашият опит, доволство или разочарование от бебешките стоки, които сте ползвали.
За да сме успешни, обединихме в това начинание най-посещаваният форум BG-Mamma и най-бебешките дрогерии BeFit.  И защото екипът на дрогерии BeFit знае колко е ценно времето Ви, бе създадена виртуалната платформаwww.befit.bg, чрез която всеки един от предлаганите 9 хиляди артикула ще бъде доставен до Вашата врата.


Във виртуалнта дрогерия ще откриете най-изгодните цени и най-добрите оферти. Можете да се убедите сами:промоция на памперсибебешки пюрета и сокчетапромоция на шишета и биберонибебешки млека и още много други промоции на адрес www.befit.bg
Всеки печели веднага
–   За всяко Ваше мнение, Вие получавате код за 5% отстъпка при покупка в www.BeFit.bg
–   Ако използвате кода и закупите бебешка храна, получавате подарък: 1 био сокче OVKO 200мл.
и … може да спечелите  още:
–   2 ваучера от 50 лв. за всички стоки от дрогерии BeFit
–   2 ваучера от 100 лв. за всички стоки от дрогерии BeFit
Всеки Понеделник се тегли по един от двата ваучера сред пуснатите мнения за седмицата.
Как да играете:
В периода от 29 Октомври до 11 Ноември, трябва да оставите Ваше мнение под някой от продуктите в категория МАЙКА И БЕБЕ на електронната дрогерия www.BeFit.bg. За да оставите мнение ще Ви е нужна регистрация, която става много лесно през платформата или директно чрез бутона “Влизане чрез Facebook”. Срещу всяко мнение Вие получавате на пощата персонален КОД, с който ползвате еднократно 5% отстъпка и с който участвате в томболата за ваучери.
Важно: Вашето мнение трябва да е минимум 15 символа. Моля имайте предвид, че целта е мнението Ви да е от полза на бъдещите потребители на този продукт.
Условия на играта:
Томболите за ваучерите ще бъдат теглени на 5 и 12 Ноември 2013 г. Печелившите ще получат уведомление на електронния си адрес. Имената им ще бъдат обявени на Фейсбук страницата на BeFit.
Мнения, които са в нарушение на правилата и политиката на BG-Mamma ще бъдат премахвани и техните Кодове ще бъдат анулирани.
Ако имате нужда от помощ, може да получите отговори на въпросите си на страницата на БГ-МАМА, в тази тема; на Фейсбук страницата на BeFit или по е-мейл customer.support@befit.bg.

За да играете, влезте в категория МАЙКА и БЕБЕ и коментирайте любимите си продукти!

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top