Имунната система

– стимулация или хармонизация?

С наближаването на  есенно-зимния период традиционно се засилва интересът към различните имуностимулатори. Но имунностимулацията не е толкова безобидна, както изглежда на пръв поглед. През последните години има изключително много данни, които доказват, че прилагането на имуностимулатори в по-големи дози и въздействието само върху един от  елементите на имунната система може да води до негативни последствия, особено при хора със склонност към алергии, автоимунни заболявания или с имунодефицит от различна етиология. В идеалния вариант продуктът за имунната система трябва да въздейства така, че да и помогне да функционира оптимално без да стигне до свръхстимулация.

Family having fun with autumn leaves in gardenВ стремежа си да създаде безопасен препарат за имунната система американската компания AD Medicine предлага продукт, в който са включени различни съставки с имуностимулиращо, имуномодулиращо и адаптогенно действие в  сравнително малки дози. Синергичният ефект се постига чрез влиянието им  върху различни аспекти на имунната система.

Така Имун Съпорт осигурява оптималното функциониране на имунната система без да я претоварва.

Имун Съпорт помага на имунната система, като:

–   подобрява устойчивостта срещу  агресивните фактори на околната среда

–   подобрява активността на имунните клетки

–   в случай на заболяване помага за по-бързо възстановяване на организма и избягване на възможни усложнения

–   има адаптогенен ефект, повишава физическата и умствена ефективност, подобрява кръвотворението

Имун Съпорт / AD Liquid ™ Immune Support/ е колоиден разтвор с усилена бионаличност  във вид на стабилизирана микроактивирана суспензия 237 мл.

Съдържа комбинация от стандартизирани екстракти  на два вида Ехинация, Астрагал, Пау Д’Арко и Гъби Рейши с имуностимулиращо и имуномодулиращо действие, женшен, бета-глюкани  от гъби Майтаке, Q10 и хеспередин. Добавянето на  NADH, който е енергиен източник за клетките на имунната система, увеличава активността на препарата. Комплексът от витамини и минерали служи като хранителна подкрепа за имунната система.

Имун Съпорт се използва от възрастни  по 10-15 мл. дневно разделен в 1 до 3 приема и от деца над 3 годишна възраст по 5-10 мл. дневно. Препоръчително е да се започне с приемане на продукта преди  настъпване на есенно-зимния сезон за да може имунната система да се подготви за предстоящите предизвикателства.

Колоидната форма на препарата е максимално близко до естествената среда на организма и осигурява оптимално усвояване, което започва още в устната кухина.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top