Идеи за подаръци за него и за нея

Специално препоръчано от нас за вас

„Козметика!” – това е една от първите идеи, които ви хрумват, когато решавате да търсите подарък за някого. Обикновено я отхвърляте, защото ви се струва банална. Не бързайте. Всичко зависи от избора ви и от посланието, с което ще поднесете подаръка си. Припомнете си какво сме писали за подаряването на козметични комплекти (линковете към по-стари текстове по темата ще намерите в края на статията) и вижте какви идеи за подаръци ви предлагаме за тази коледа.
 
158 невероятни комплекта козметика на реномирани марки за дамите
Марковата козметика е скъпо удоволствие и няма жена, която да ви се разсърди, ако й подарите такава за Коледа или Нова година. Разбира се, трябва да го направите по подходящия начин. Ако сте мъж, по-добре не се забърквайте в това, но козметичните комплекти са страхотен подарък за вашата майка, сестра, най-добра приятелка, дъщеря.
 
Коледни подаръциМарките, на които залагаме тази година са доказана класика на пазара: Annemarie Borlind, Avene,Galenic, Garnier, Nivea, Dove, някои от най-добрите марки българска и чуждестранна био козметика, etc. Козметиката в тях е комбинирана така, че да е максимално функционална. Например: продукти, подходящи за суха кожа; продукти, подходящи за мазна кожа; парфюмна вода и рол-он. Едни от най-големите бижута в тези коледни и новогодишни предложения са комплектите за подмладяване и освежаване на кожата. Някои от тях са с хидратиращ крем и термална вода, други с крем за лице и крем за околоочен контур.
 
Интересни са и предложенията, които включват например уеднаквяващ тена крем и часовник. Добавяте към комплекта красива картичка с обяснение, че това е часовник, който по-бързо отмерва времето до лятото и сте готови.
 
Четете указанията, написани за всеки продукт от комплектите. Много полезна информация ще намерите и в онлайн списанието ни. Така по-лесно ще изберете подходящите подаръци за дамите на вашето сърце.
 
66 комплекта маркова козметика за господата
И друг път сме ви казвали: „Не вярвайте, че на мъжете не им пука как изглеждат. Напротив. Те просто не знаят откъде да започнат, а и малко се срамуват да пазаруват козметика.” Затова изберете вместо тях. Препоръчваме ви класически марки като Adidas, Antonio Banderas, Aven, Denim, Dove, Nivea, Gillette, STR8.
Повечето комплекти са придружени с практични и красиви несесери. За господата, които пътуват по-често, това би било наистина чудесен подарък. Самобръсначки, душ гелове, балсам за след бръснене, парфюмна вода – подберете продуктите, които ще отговарят най-добре на типа кожа и начина на живот на вашия любим, баща, брат, приятел. Те ще оценят марката, удобството и най-вече времето, което сте отделили да помислите за тях и да изберете нещо наистина подходящо.
 
Обърнете специално внимание и на био продуктите за хидратиране на кожата. Дори тези мъже, които си купуват сами козметика, обикновено не се застояват пред рафтовете с био продукти. Направете го вместо тях.
Добавете към избрания комплект закачлива картичка и сте готови.
Посъветвайте се с и с нашите консултанти в дрогериите. Те ще превърнат купуването на подаръци в един малък празник – лично ваш.
Виж всички наши предложения на този линк: http://goo.gl/1KS35k
Прочетете още:
Подарък козметика
Крем против бръчки – подходящ ли е за подарък
 Класически мъжки аромати за подарък 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top