Идеи за летен маникюр

Няколко идеи за страхотен летен маникюр

За дами, които обичат ярките лакове лятото на 2012 г. е перфектното поле за изява в областта на маникюра. Тенденциите могат да бъдат описани с две изречения: Ярки цветове! Още по-ярки цветове!

Изображения на животни и ярки цветове

Това е една от хитовите тенденции. Въоръжете се с четки и различни лакове и започвайте да се упражнявате. Колкото по-сложни и детайлни изображения на животни нарисувате, толкова по-модерен ще бъде маникюрът ви.

Черно и бяло с малко зелено

Черен фон на бели точки или бял фон на черни точки. Поставете основния цвят. След това с една клечка за зъби сложете миниатюрни точки зелена боя. Изчакайте да изсъхне и чак след това сложете друг цвят точки от горе. Пробвайте, ефектът е много интересен.

Маникюр с мраморен ефект

За да го постигнете, смесете два контрастни цвята и изберете асиметричен дизайн. Внимавайте с какъв тоалет ще комбинирате този красив, но доста крещящ маникюр.

Абстрактен маникюр

Ярки тонове, добри рисувачески умения или посещение при професионален маникюрист, ще ви осигурят най-забележителня маникюр за вечерните партита. Ако смените ярките цветове с по-неутрални, ще имате перфектен маникюр за работните дни, през които не сте на плажа, а в офиса.

Анимационни герои

Може да ви се струва леко инфантилно, но този маникюр е последният писък на модата. Стикери, ярки цветове, мъниста, бляскави допълнения – в момента, в който няма да ви се налага да ходите в офиса, отпуснете фантазията си.

Тези тенденции ви се струват стресиращи? Вие сте свикнала на по-убити и стилни светове и мотиви? Вземете със себе си на плажа няколко шишенца лак и докато пиете мохито, се експериментирайте с тях. Може, докато се забавлявате да откриете някои свои неподозирани черти – малко лудост, малко дързост – които да подскажете на околните именно с маникюра си.

Източник снимка 2: www.ourvanity.com

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top