Зората на една мечта…

Скъпи приятели, Първата ни дрогерия вече работи!

Скъпи Приятели,

Радваме се да Ви посрещнем точно тук – в зората на нашият проект. Усмихнете се и … нека се запознаем.

Be Fit (Бъди във форма) е едно амбициозно „зелено” начинание, свързващо в себе си реалността с виртуалния свят. В момента се наслаждавате на част от нашата модерна интернет платформа – електронното списание за живот във форма. А в реалния свят, вратите на уютните ни дрогерии Be Fit са винаги широко отворени за Вас.

Много текст е изписан на гребена на зелената вълна – как трябва да живеем природосъобразно, как да мислим за планетата Земя. Някои от Вас вече са приели този мироглед в душата си, други се поддават на тези мисли в мигове на спокойствие, трети го подминават, погълнати от делнични проблеми. Но нашата голяма цел е всеки един от нас да насочи позитивна енергия на зеленото мислене към себе си. Към своето тяло, здраве, делничен тонус. Ето и основните части на нашия проект:

Дрогерии Be Fit – удобни, пъстри и уютни магазини за парафармация, натурална и медицинска козметика, диетични и био храни. Първият обект вече работи в София. Скоро ще си има по-голям брат, а с течение на времето ще идваме все по-близо до вас.

Както се изразяваме помежду си: ние не правим магазин, а място, изпълнено с любов и удобства за клиента. Подбрали сме асортимент от над 7000 продукта за живот във форма. Длъжни сме да бъдем професионалисти и затова всички наши консултанти са добре подготвени, винаги усмихнати и с медицинско образование.

Електронно списание Be Fit – Извор на полезна и изчерпателна информация за живот във форма, разпределена в четири главни категории: Козметика, Био и здравословно хранене, Здравословна грижа и Майчинство. Може би започваме плахо, но сме подготвени да Ви държим информирани за всички нови тенденции в грижата за здравето и поддържането на естествената ви красота. Надяваме се темите, които предлагаме да ви правят все по-информирани и заинтересовани. Ще следим за всички нови био и органик продукти на пазара. Ще Ви подготвяме за иновациите в козметиката, които тепърва идват у нас.

Но най-важното е, че искаме да комуникираме. Истински бихме се зарадвали, ако ни се удаде да „разнищим” някоя тема по ваше задание. Ние с удоволствие ще побликуваме ваши мнения, становища, случки. По този начин ще сме истински полезни помежду си.

Виртуална дрогерия Be Fit – през есентта ще Ви предложим най-подробния като информация електронен магазин. Данните за всяка стока ще бъде повече от колкото има на етикета. Ще  правим продуктови представяния. И … ще се съмняваме – за опасностите, които крият различни продукти; ще „ровим” в техните съставки и ще се интересуваме дали всичко, което е написано по етикетите е истина.

И които продукти „оцелеят” ще имат гордостта да бъдат ваше притежание. Защото, може и да сме странни, но основната цел на виртуалната дрогерия е да опознаваме стоките заедно.

Ние наричаме целият този проект концепция за отношение към клиента. И се гордеем, че до последния детайл тя е Българска. Всяка една част от тази концепция е тест за нас. Тест за правилното отношение към клиента; за Доверието; за смелостта да бъдеш Откровен; за усещането на Приятелство.

Екипът Би ФитОставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top