Зелен чай

Как отслабнаха Джони Деп, Дженифър Лопес и Гуинет Полтроу? Със зелен чай!

Отслабването със зелен чай става все по-актуално, особено след като звезди като Джони Деп, Дженифър Лопес и Гуинет Полтроу са го включили в диетата си за намаляване на талията. Въпреки че идеята за отслабване със зелен чай изглежда преувеличена, това е научно доказан метод за намаляване на теглото.
Не само е модерно, но отслабването със зелен чай е факт!
Първо, трябва да е ясно, че зеленият чай не компенсира прекомерно калоричното хранене, той е по-скоро катализатор, който подпомага усилията ти да отслабнеш. Изследванията показват, че ако 2 групи хора са подложени на една и съща диета, като едната група приема и антиоксиданти от зелен чай, хората приемали чай отслабнали повече, особено в областта на корема. Това доказва помощната роля на зеления чай.
зелен чай
Открито е, че пиенето на зелен чай преди спортуване повишава количеството изгорени мазнини със 17%.
Екстрактът от зелен чай притежава много сериозен ефект! Ефектът на зеления чай се дължи на антиоксидантите в него, наречени полифеноли. Те понижават риска от инфаркт и рак, подпомагат метаболизма и повишават броя калории, които тялото ни изразходва всеки ден. Дори може да се каже, че полифенолите директно изгарят мазнините. Излишните калории се превръщат в триглицериди, които, ако не се използват, се натрупват под формата на телесни мазнини. Полифенолите на зеления чай буквално разтварят част от тези триглицериди в кръвта и не
позволяват напълняването.

Източник: Брошура Nature’s Way
Slim  Line „Полезни съвети от
специалисти“
Издадена от:  www.revita.bg

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top