Естро Факторс

– ефективна билкова формула срещу хормонален дисбаланс!

Едно от най-често срещаните хормонални нарушения при нежния пол е свързано с доминантния естроген в комбинация с относителна прогестеронова недостатъчност. Състоянието се нарича естрогенова доминантност и основна причина за развитието му са външните естрогени или т. нар. ксеноестрогени. Ксеноестрогените са естрогеноподобни субстанции, присъстващи в почвите, въздуха и в редица храни. Те се съдържат и в много продукти от бита, които ежедневно употребяваме, включително почистващи препарати, пластмаси, козметика и др.
Доминантният естроген може да доведе до кисти на яйчниците, репродуктивни нарушения, наддаване на тегло, акне, безпокойство и депресия, и др. За щастие има билкови комбинации, които могат да се справят с излишния естроген без риск от странични ефекти! Такава е комбинацията от билки в Естро Факторс – естествената формула, която допринася за възстановяване на нормалния хормонален фон.
Естро Факторс е натурална формула, създадена от Natural Factors – най-големият производител на хранителни добавки в Канада. Брандът има 50-годишен опит в индустрията на натурални продукти и работи само с първокласни суровини, преминали през всички необходими тестове за проверка на качеството!
Естро Факторс (Estro Factors) осигурява комбинация от най-ефикасните естествени съставки за възстановяване на хормоналния баланс и извеждане на излишния естроген от тялото. Благоприятните ефекти на Естро Факторс до голяма степен са насочени към черния дроб и способността му да неутрализира излишните естрогеноподобни субстанции.
Всяка капсула от Естро Факторс съдържа: индол-3-карбинол, екстракти от броколи, млечен бодил и розмарин, и калциев D-глюкарат.
655-402-platena-reklama
Ето как действа всяка от натуралните съставки в Естро Факторс!

  • Индол-3-карбинол (I3C). Основният компонент в продукта. Представлява фитохимикал с важни фармакологични ефекти. Извлича се от зеленчуците от сем. Кръстоцветни (броколи, карфиол и др.). След прием, индол-3-карбинол се превръща в 3,3`-дииндолил-метан (DIM) – кондензационен индолов метаболит, който насърчава естрогенния метаболизъм в черния дроб. Помага на черния дроб да преработи естрогена до субстанции, които лесно да бъдат изведени от тялото.
  • Прах от броколи, стандартизиран до 0.1% сулфорафан. Сулфорафанът е биологично активно вещество със силни антиоксидантни и кардиопротективни свойства. Изследванията показват, че инхибира някои канцероген-активиращи ензими в черния дроб и намалява причинения от излишния естроген оксидативен стрес в клетките.
  • Екстракт от семената на млечния бодил, стандартизиран до 60% силимарин. Силимаринът – биологично активният компонент в семената на млечния бодил, е утвърдено в медицинската практика натурално средство за чернодробна детоксикация. Има силно антиоксидантно и противовъзпалително действие, и подобрява способността на черния дроб да неутрализира хормонално активните токсини.
  • Екстракт от листата на розмарин, стандартизиран до 6% карнозинова киселина. Осигурява защита срещу различни канцерогени от околната среда. Резултати от изследвания сочат, че съдържащата се в екстракта карнозинова киселина, може да намали риска от образуване на ракови клетки в млечната жлеза.
  • Калциев D-глюкарат. Представлява калциева сол на природната глюкарова киселина. Основното действие на калциевия D-глюкарат е свързано с предотвратяване реабсорбцията на естрогеноподобните токсини в кръвта и насърчаване извеждането им извън тялото.

Ползи на натуралната формула Естро Факторс:
– има естрогенопонижаващо и балансиращо нивата на женските полови хормони действие;
– благоприятства здравето на женските репродуктивни органи и подпомага нормалното развитие на клетките в млечната жлеза;
– намалява проявите на различните симптоми на естрогеновата доминантност, включително: раздразнителност и честа смяна на настроенията, наддаване на теглото, задържане на вода, апетит за сладко и „бързи“ въглехидрати, болезненост и чувствителност на гърдите по време на менструалния цикъл, мигрена и др.
Естро Факторс е естествен продукт, който НЕ съдържа синтетични хормони, глутен, пшеница, млечни продукти, яйца, захар, соя, фъстъци, риба, миди, животински продукти, сол, изкуствени аромати, консерванти или подсладители. Приемайте по 2 капсули 2 пъти на ден!
Официален вносител на Natural Factors за България: Гео Нутришън ЕООД.
 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top