Естествени и празнични

Био грим сесии с Йоана Буковска и Тита.За да бъдеш естествено красива...

Иска ти се да бъдеш себе си, но и малко по-различна за Коледа. Иска ти се знаеш как да го постигнеш сама? Ето най-добрият начин:

Как?

Със сертифицираната Био декоративна козметика SANTE

С кого?

С Йоана и Тита. Йоана Буковска ще бъде с теб независимо от заестта си в нови филми и премиери. Тя знае как да бъде естествена и неотразима и ще ти разкаже какво означава да ползваш лично и професионално био козметиката на SANTE.

Тита – Татяна Слепцова е завършила Националната художествена академия и специализирала във Ведическия университет Maharishi в Холандия, гримьор на известни актьори и международни филмови продукции.

Кога?
10 декември 2011 (събота) от 15:00 до 18:00 часа

Къде?

Дрогерия Би Фит, бул. „Шипченски проход“ 18, търговски център Galaxy

Защо?

За да бъдеш естествено красива с цветовете от природата!

Ако досега не си успяла да бъдеш на стола пред Тита, това е уникална възможност. Тита заминава за чужбина, а и местата са ограничени. Освен съвети за най-подходящите за теб продукти на SANTE , като подарък ще получиш професионален грим с козметиката на вече утвърдената марка.

Само 6 човека на 10 декември могат да научат как да бъдат красиви и уникални, без да изневерят на себе си?

Декоративната козметика на SANTE „С чистите цветове на природата” е специално създадена за чувствителна, склонна към алергии кожа. Всички продукти за грим са сертифицирани от BDIH – немски сертифициращ орган с изключително строги стандарти за натурална и био козметика. Декоративната козметика SANTE не съдържа синтетични оцветители, ароматизатори, консерванти, продукти от петролната индустрия, парафини и силикони. Пудрата е с чисти минерални пигменти. В продуктите са включени сертифицирани био растителни масла като жожоба и екстракти от био лайка. Бета каротенът и естери на етерично-маслени киселини от семената от био нар, защитават и подхранват кожата. Спиралата и очната линия са обогатени с лечебен екстракт от очанка.
Консултацията е напълно безплатна за вас!

Единственото, което трябва да направите, е да се регистрирате на телефона в дрогерия Би Фит 02 902 47 57.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top