Есенни трикове за гримиране

- съвети

Не сте от много сръчните дами, които имат пълно бойно снаряжение от гримове и следват стриктно модните тенденции. И все пак ви се иска, с идването на есента, да промените нещо в начина си на гримиране. За вас специално предлагаме няколко лесни есенни трика. Прилагайте ги и ще изглеждате чудесно.

Заложете на по-малко цветове

Изберете по-неутрални и меки тонове. Те са особено подходящи за есента. Комбинирайте например прасковено червило и светлокафява очна линия и/или светлокафяви сенки. Лицето ви ще изглежда нежно и свежо, а вие ще се чувствате отлично.

Сменете червилото

Ако обикновено си слагате само червило, пробвайте нов цвят – розово. Не яркото диско розово, а по-нежните коралови нюанси. Те ще стоят страхотно на все още неизбледнелия тен на лицето ви.

 http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-girl-laying-autumn-leafs-park-image34388295

Слагайте си течна очна линия

Струва ви се, че няма да можете да се справите с нея? Не се притеснявайте. Хладните есенни дни са точното време, в което да започнете да си слагате очна линия. Тя няма да се размазва и разтича като през лятото и чудесно ще подчертава красивите ви очи и ще ги уголемява.

Ползвайте руж, който се приближава максимално до естествената руменина на лицето ви

Пробвайте няколко вида руж в магазина – прасковено, бледорозово, etc. Изберете този, който се доближава най-много до естествена руменина на лицето ви и ползвайте него. Така ще изглеждате винаги свежа и привлекателна.

За вечерен грим, тип „опушено око”, ползвайте цветове в земни тонове

Избягвайте лилавото и синьото. Те са по-подходящи за топлите летни дни. Заложете на цветовете на есента, ако искате да сте неотразима именно през този сезон. За специални случаи можете да смесите зелени сенки с малко златни. Резултатът е стилен и зашеметяващ.

Подчертайте миглите си

Не ги минавайте небрежно със спиралата веднъж. Нанесете черна, водоустойчива спирала на два – три слоя, за да подчертаете гъстотата и дължината на миглите си.

Носете си усмивката

Съчетаете ли есенните трикове за гримиране с добро настроение и лъчезарна усмивка, никой няма да може да ви устои. Пробвайте още днес.

Прочетете още:

Красиви през есента

Термална вода

Мащерка

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top