Домашна спа Коледа

- идеи за подаръци

Празниците идват. Вече вероятно сте купили почти всички подаръци, за да избегнете суетнята и навалицата в последните дни и сега ви остава само да се наслаждавате на времето, което имате за почивка и за семейството си. За вас самите купихте ли нещо? Или пък за вас и партньора ви? Непременно се поглезете и отделете време за себе си и за любимия човек. Това ще направи празника още по-специален, а и ще ви припомни колко се обичате всъщност.

Съгласни сте, че е добра идея да подарите нещо и на себе си, но какво да е то? Ние ви предлагаме чудесно решение за един или за двама. Спа комплекти с марките Grace Cole и Raphael Rosaleе. Продуктите и на двете са качествени, красиви, ароматни.

Можете да ги комбинирате и със свещи с любимия ви аромат.

Какво ще кажете например за душгел, лосион и топчета за вана с шоколад и боровинки? Изпратете децата да си играят и поканете партньора си на следобедно спа приключение. Действието на боровинките е освежаващо, а шоколадът е един от най-известните афродизиаци.

Кехлибареният комплект също е много интересен. Действа отпускащо и отморяващо. Запалете няколко свещи, вземете бутилка вино и се настанете във ваната с половинката си. Откога не сте си говорили за нищо? Откога не сте се смели заедно?

 подаръци спа

Ако пък имате нужда от време само за себе си, подарете си спа комплект с алое вера и лайка. Алоето действа хидратиращо, а лайката успокояващо. Вземете си любимото списание и се насладете на половин – един час пълно спокойствие.

Случаите на депресия по празниците не са редки. Затова предварително се снабдете с един спа комплект на GraceCole кокос и лимон. Съставките му действат освежаващо и ще ви повдигнат настроението моментално.

Ако сте в настроение за нещо по-екзотично, компелектите на Tesori D’Oriente с бял мускус или китайска орхидея, ще ви харесат.

Соли за вана, точета и бластери за вана, в комбинация с нежни гъби за тяло и всичко това красиво опаковано и поднесено в кокетно сандъче или кошничка, които можете да ползвате и после, за да си събирате разни дреболии – звучи изкушаващо, нали?

Ако ще ползвате подаръка с половинката си, изберете го заедно. Направете си малък празник в празника. Сигурни сме, че използвате ли нашите подаръчни спа комплекти, повече никога няма да си помислите: „Хм, душ гел и топчета за вана за подарък!”. Просто ще знаете, че подаръкът идва, когато ги ползвате.

Прочетете още:

Таблетки, кристали или бластъри за вана

Етерични масла за зимата
Соли за вана

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top