Дни на червената боровинка в дрогерии Be Fit

Заповядайте в дрогерия Be Fit...

Червените боровинки са известни като мощен антиоксидант със високото си съдържание на флавоноиди. Антиоксидантите, които боровинките съдържат помагат на тялото да се справи с потенциално опасните свободни радикали.

Боровинките имат положителен ефект върху очите и зрението, спомагат лечението на нощна слепота и диабетична ретинопатия.

Подобряват кръвообращението и укрепват стените на кръвоносните съдове.

Имат положително действие  при лечение на скорбут, инфекция на пикочните пътища, камъни в бъбреците, диабет, спиране на кърмата на кърмачки. Също така спомагат работата на чревния тракт. Червените боровинки се използват за превенция на ракови заболявания.

Ценни са още с това, че съдържат голямо количество витамин С и желязо, освен това се препоръчват за спортисти, диабетици или просто за хора, които искат да стопят излишни килограми поради ниския си гликемичен индекс.

Червените боровинки на немската компания KLUTH носят всички гореспоменати качества и са отгледани и произведени по начин, който запазва полезните качества на плода. Дори специалистите считат, че така обработените плодове запазват по- голяма част от своите полезни свойства.

Заповядайте в дрогерия Be Fit с адрес, гр. София, бул. „Шипченски проход“ №18, Търговски център „Galaxy“ в дните 19 и 20 ноември от 17:00 до 21:00 часа, за дегустация на червена боровинка. Очакваме Ви!

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top