Дни на био козметика в дрогерия BeFit

Каним Ви да влезете в БИО вселената на Лаборатория Cattier...

„Добре дошли в един БИО свят”

Каним Ви да влезете в БИО вселената на Лаборатория Cattier, съставена от естествени и биологични продукти посветени на красотата и доброто самочувствие на цялото семейство. Повече от 40 години специалистите от Cattier полагат специални грижи при селекционирането на нежни и естествени съставки, за да могат да предложат пълна гама от БИО продукти за Красота, Хигиена и Грижа. Лабораторията носи името на своя създател Пиер Катие – един от вдъхновителите на течението за живот в хармония с природата. Мечтател, силно привързан към алтернативната медицина, той привлича много от своите съвременници към употребата на прости и естествени съставки.
Защо да използваме биокозметика?
– За Вашата красота и за красотата на планетата!
Продуктите на Cattier са разработени изцяло с естествени съставки, голяма част от които са от биоземеделие. Те не съдържат парабени, феноксиетанол, оцветители, както и парфюми от синтеза или продукти на нефтохимията.

Заповядайте в дрогерия „БИ ФИТ” на 26 и 27 ноември съответно  от 17:00 до 20:00 ч. и 13:00 до 20:00 часа, и ще получите безплатна професионална консултация за Вашия тип кожа и съответно съвети за най-подходящите за Вас продукти на Лаборатория Cattier. Като подарък след консултацията ще получите професионален грим с продуктите на Terre D’oc – френска марка за биогримове. Може да си запишете час в дрогерия „БИ ФИТ” на адрес: София, бул. Шипченски проход № 18, Търговски център Galaxy.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top