Дегустация на Royal T-Stick в дрогерии Be Fit

Дрогерии Би Фит...

Бъдещето на чая вече е във вашите ръце.

Забравете за късащите се чаени торбички, за изгорените пръсти потапящи пакетчето чай и за покривки пропити с ароматната течност.

Оставете в миналото безпорядъка, нервите и огромните усилия, предназначени единствено, за да се насладите на една уханна чаша качествен чай в свободното си време.

За първи път в България вече може да откриете това, което би превърнало обикновената чаша чай в истинско удоволствие за сетивата.

За нас е удоволствие да ви представим едно от последните открития във все по-силно развиващия се пазар на топли напитки. Royal T-Stick – създаден единствено за да превърне обикновените моменти в едно незабравимо преживяване…

Earl Grey е черен чай, напоен с цитрусовия аромат на масло, извлечено от кората на бергамот. Това създава силен, тръпчив и освежаващ чай, различен от другите черни чайове.от добавянето на масло, извлечено от кората на бергамот.

Плодов чай – насладете се на природните блага и пълен плодов вкус на ягода, лимон, портокал, праскова и горски плодове, с истински плодове. Тези смеси са 100% естествени.

Зелен чай – добавянето на натурален лимон към зеления чай усилва антиоксидантните му свойства. Индийският чай Assam е направен изключително от листата на ‘camellia sinensis’.

Черен чай – Натурален черен чай от регион Assam в Индия. Чаят е с богат и силен аромат и малцов вкус.

Ройбос е на едно от челните места в класациите на любителите на чай, поради простата причина, че положителното му въздействие върху човешкия организъм и невероятните му свойства събират все повече и повече почитатели.

Деня за дегустации и консултации е 19.02.2011 г. от 11:30 ч. до 19:30 ч. в Дрогерия Би Фит, бул. Шипченски проход №18, Търговски Център Galaxy

Заповядайте!

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top