– есенно-зимни тенденции 2013/2014

Експериментите с различни начини на гримиране действат освежаващо. Запознайте се с най-горещите тенденции за този есенно-зимен сезон и пробвайте някои от тях.

Съвършената кожа

През последните няколко години е модерно дамите да изглеждат колкото се може по-естествено. Този сезон акцентът е върху перфектната кожа. Може да не слагате никакъв друг грим, но е задължително да нанесете коректор и основа в подходящ за вашата кожа нюанс, така че всички малки петънца, бръчици и дефекти да изчезнат.

 чиста кожа

Футуристичен вид от 60-те

Отделете специално внимание на очите. Сложите си характерна за 60-те години плътна, широка очна линия. В добавка използвайте сребриста спирала за долните мигли или пък сребрист молив за очи.

 грим 2013, 2014

Червени нокти

Изобщо не обичате да се гримирате? Не забравяйте да ползвате редовно хидратиращ крем и ще изглеждате чудесно и без грим. Тази есен и зима можете да си слагате само яркочервен лак за нокти и да бъдете на гребена на модната вълна.

 червени нокти

Боровинкови устни

През този сезон са актуални червилата в различните нюанси на дребни горски плодове. Използвайте без страх боровинково червило. Нанасяйте го така, че цветът да е по-плътен към вътрешната част на устните и да избледнява към външната.

 червило боровинка

Вежди

Тук вече световните дизайнери се разделят на две групи. Според едните дамите спокойно могат да ходят с рошави и плътни, дебели вежди. Според другите изчистените, правилно оформени, тънки и гладки вежди винаги ще бъдат на мода. Вие сте най-облагодетелствана от цялата работа – ходите така, както ви отива, чувствате се добре и сте в крак с модата.

 вежди

Тънка черна линия

Достатъчно е да сложите само една тънка черна очна линия на горния клепач и сте готова да завладеете света. Нямате нужда от никакви гримове повече. Това е страхотна новина за дамите, които обичат да си поспиват и редовно закъсняват за работа.

Руж

Бледият, аристократичен вид е на мода. Забравете за червените бузи и приберете четките за руж по-навътре в шкафа. Вие сте наистина много бледа и за да не уплашите хората по улицата, имате нужда от малко цвят? Е, тогава си сложете малко, наистина малко руж.

Прекарайте час – два пред огледалото. Пуснете си хубава музика и експериментирайте с цветовете, комбинациите, начините на нанасяне на грима. Сигурни сме, че и от тази модна вълна, ще извлечете най-доброто.

Прочетете още:

Фон дьо тен 

Как да избера сенки за очи 
Грим за коледни партита

 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top