Bourjois – модни тенденции зима 2011/2012

Събитието е разбира се...

Откраднете няколко минути за себе си и заповядайте в дрогерия БИ ФИТ в Търговски Център Галакси, на 17 декември между 11:00 и 19:00 ч, както и на 22 декември от 11:00 ч. до 19:00 ч. Нашите професионалисти в разкрасяването ще Ви повишат настроението и тонуса, с прекрасните продукти от декоративната козметика на Bourjois.

Очакваме Ви!
Нашия информационен подарък за Вас:

Всичко започва през далечната 1863 г., когато Втората Империя е в своя възход и Париж е искрящ коктейл от светлини, музика и театър под скандалния ритъм на кан-кан. Не е странно, че именно тук се появява първият руж–пудра – малката кръгла кутийка на Буржоа. През 1879г., всяка една от тези малки кутийки е красиво декорирана и носеща името на цвета си. Едно от първите имена е : Rоsette Brune. Този класически нюанс съществува и до днес с името: „cendre de rose brune”. В наши дни малката кръгла кутийка на Bourjois има още по – неустоима магическа аура и милиони почитатели по целия свят. Тя е задължителен аксесоар за жените, които наистина са пристрастени към красотата.

Продуктите на Bourjois са лесни за нанасяне с нежна текстура и аромат на пудра. Емблематичният пудрен аромат е спечелил сърцата на поколения жени.
Bourjois е експерт в цветовете, оригиналните опаковки, формулите, иновациите и естествено в ежедневната красота.
Благодарение на Bourjois, красотата е преди всичко удоволствие, което е достъпно за всички.

Източник: страницата на Bourjois България във facebook.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top