Грим – пролет/лято 2016

- тенденции

Пролетта малко се забави, така че лятото ще закъснее, но е добре да сте подготвени. Запознайте се с модните тенденции в гримирането и ако ви се наложи да се отдалечите от плажа това лято и да се гримирате по специален повод или за да отидете на работа, приложете ги.

Синьо, повече синьо

Модата да се гримирате така, че да изглеждате без грим, като че ли отшумя. На преден план излизат цветовете и най-вече синьото във всичките му нюанси – и светли, и тъмни. Вземете си сини сенки, синя спирала и синя очна линия и експериментирайте. Модерни са както и много наситените нюанси, така и по-леките сенки – само намек за синьо. Вижте кой е вашият вариант и не забравяйте, ако не се чувствате добре с даден грим или дреха, няма никакво значение колко добре изглеждате, сменете ги.

 грим

Вампирско червило

Яркочервено, тъмнолилаво, кестеново – този сезон на мода са наситените цветове и плътните, привличащи вниманието устни. Всички цветове червило, типични за есента, можете да носите спокойно тази пролет и лято. Надяваме се, че това няма общо с прогнозата за времето в следващите месеци.

Не слагайте грим на очите си, ако решите да ходите с ярко или тъмно червило на работа, или си сложете бледи кафяви сенки.

Розово за очите и косата

Ако не сте любителка на синия цвят, ориентирайте се към розови сенки за очи и тъмна спирала. Нека пудрата ви също е с по-розови нюанси. Особено модерно е косата и сенките ви за очи да са в един и същи – розов – цвят. Достатъчно сте смела, за да пробвате да веете розови коси на плажа това лято? Действайте.

Златно

В случай, че ви предстои тържество, важна бизнес вечеря или фирмено събитие, и синьото и розовото са доста крещящи за вашия вкус, гримирайте се в златно. Дискретни или по-наситени златни сенки за очи, тъмна спирала и червило в тъмен цвят и ще изглеждате убийствено.

Ще завършим с това, което ви казваме винаги, когато говорим за трендове – не следвайте модата сляпо. Експериментирайте и намерете баланса между вашия вкус и модните тенденции, за да се чувствате и да изглеждате добре.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top