Грим пролет/лято 2013

- бъдете като звездите с най новите тенденции

Сезонът на партитата, флиртовете и приключенията започна. Вие, естествено, искате да сте изключителна и всички погледи да са насочени към вас. Запознайте се с тенденциите в грима за пролет/лято 2013 и прилагайте тези, които ви харесват и отиват най-много.

Очи, привличащи вниманието
Очна линия, молив за очи, сребърни сенки и розова спирала – силно гримираните очи са основен акцент този сезон. Разбира се, не е добра идея да ходите на работа с пет тона грим върху клепачите, но за вечерните партита можете да се отпуснете.

Очи привличащи вниманието

Минимализъм с мярка
За разлика от миналата пролет, когато властваше минимализмът и най-важното беше да изглеждате максимално естествено, сега се препоръчва да не щадите основата, ружа и гланца. Направете всичко необходимо, за да заличите малките несъвършенства по лицето си и да подчертаете неговите предимства без да прекалявате с грима. „Средно гримирана” е новото „без никакъв грим”.


Ниска линия на миглите
Деветдесетарската линия за подчертаване долната линия на миглите се завръща. Вместо традиционното черно можете да използвате зелено, розово или какъвто друг цвят си пожелаете. (Естествено, трябва да го съобразите с гамата на грима, който вече сте поставила.)

Стил „поп”
Ярко розови устни и очи, гримирани в ярко жълто или ярко синьо – тази нова мода вероятно ще допадне много на тийнейджърките. За някое по-щуро парти така могат да се гримират и по-зрели дами. Помислете добре с какъв тоалет можете да съчетаете подобен грим.


Розово, розово, розово
Това е цветът на пролет/лято 2013. Розови сенки, розова спирала, розов руж и розово червило. Пробвайте да се гримирате по този начин. От вас зависи дали ще изглеждате свежа като майска роза и ще ходите така гримирана през деня или ще подчертаете с розово само очите си и ще оберете точките на някое вечерно събиране.

Матови устни
Това е тенденция, която остава от миналия сезон. Очите са много леко гримирани в неутрален цвят. Акцентът е върху устните ви. Използвайте кадифено червено или наситено розово червило. Този вариант е особено удачен за следобедни партита, посещение на концерти или театрални постановки.

Отделете малко време и експериментирайте с различните модни тенденции в грима за този сезон. Така най-лесно и бързо ще разберете кой е подходящ за вас и с какви тоалети да го комбинирате.

 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top