Грим за коледни партита

+ галерия с идеи за грим

Коледните партита предстоят, програмата ви е направо препълнена. Първо ще се събирате с колеги, послед ще отидете с приятеля си на коледно парти на неговата фирма, после сте решили да си правите женско коледно парти и най-накрая да се съберете с любимия и най-близките си приятели и да купонясвате здраво.

За всяко от тези събития, естествено, ви трябват различни тоалети, а ние ви съветваме да обмислите отрано и грима.

Коледно парти на вашата фирма

Не слагайте твърде ярък и екстравагантен грим, освен ако не сте се разбрали с колегите да си правите маскен бал. Заложете на класиката – и при избора на тоалета и при избора на грим. Прегледайте отново тенденциите за зима 2012. Идеята за тъмно червило и никакви сенки на очите или пък само за подчертани вежди, може да се окаже подходяща за вас. Добре е да изглеждате различно, женствено, леко екстравагантно – това ще ви покаже в различна светина на колегите ви, но помнете – всичко трябва да бъде премерено и с много вкус.

Няма значение, че става въпрос за парти – то все пак е фирмено и шефът ви също е там.

Фирмено коледно парти, на което придружавате приятеля си

Внимавайте. Особено ако не познавате колегите му и за първи път ви е поканил да го придружите на фирмено мероприятие. Разпитайте го имало ли е дрескод предишните години. Обърнете специално внимание къде ще бъде партито – ресторант, бар, дискотека.

Подберете тоалета си спрямо това какво ще облече приятелят ви и в този случай също е добре да заложите на класически грим – „опушено око” и не много ярко червило или само гланц за устни са вариант, с който не можете да сбъркате.

 

Женско коледно парти

Ето тук вече отпуснете фантазията си – можете да пробвате новия вариант на „опушено око” – с много ярки цветове, да си сложите синя спирала и ярко червено червило и въобще… всичко, за което трябва да внимавате е все пак хората да не си мислят, че сте избягала от коледното парти в психиатрията. Но определено това е вечерта, в която да експериментирате с грима.

И най-вече не забравяйте, че ако се чувствате добре, ще изглеждате добре и обратно. Затова преди да излезете, хвърлете един поглед в огледалото и питайте жената, която ви гледа от там харесва ли се. Ако отговорът е „да”, всичко е наред.

Ето няколко идеи за грим от които може да се възползвате.  Коя визия най-много Ви допада? Оставете коментар под статията.

Прочетете още:
Тенденции в грима есен/зима 2012 
Грим за новогодишното парти 
Декоративна козметика (промоции и предложения)

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top