Гримът – пролет/лято 2012

Последните новости в гримирането - Пролет/Лято

Вече със сигурност сте сменили зимния си гардероб с пролетно-летен и дори сте попълнили липсите с някоя и друга нова дрешка. За да се почувствате съвсем преобразена, може би е добре да се запознаете и с модните тенденции при грима за сезона пролет/лято 2012 година. Те могат да се опишат с три думи – простота, изящество, естественост – и ще са радост за всички дами, които предпочитат да носят по-малко грим през топлите дни.

През този сезон просто трябва да забравите за ярките цветове, които бяха на мода миналото лято. По лицето ви е добре да има само намек за цвят. Акцентът е върху очите, но дори и за тях, използвайте чисти, пастелни тонове. Подчертани вежди. Лек бронзант, за да придадете контур на бузите и едва доловим блясък на клепачите. Това е всичко.

При вечерния грим можете да ползвате и матирани и блестящи сенки – нюансите отново са по-меки – зелено, златно, жълто. Моливът за очи също трябва да е в пастелни тонове – зелено, лавандула, сребро. Не слагайте ярко червило. Коралови цветове, розово, безцветен блясък за устни – избирайте между тях.

Носете чиста основа и тониращи овлажнители, които съвпадат с тена на кожата ви. Те са особено подходящи за топлите дни. По-важно е да поддържате кожата си здрава и блестяща, отколкото да прикривате недостатъците й с козметика. Ако ще ви подейства стимулиращо, приемете, че е модерно да си здрав и започнете да се грижите за кожата си – балансирано меню, много плодове и зеленчуци, много течности, никакви цигари и достатъчно почивка. Ружът е розов, но го използвайте умерено. Наистина заложете на максимално естествен външен вид.

Представете си как изглеждат отблизо листата на розата, когато върху тях има капки вода. Тя е свежа, красива, изящна, невинна. През пролетта и лятото на 2012 година, ако искате да сте в крак с модата, трябва да изглежате точно така.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top